ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ενγκίν Ακγιουρέκ: 5 μυστικά για τη ζωή του!

Ενγκίν Ακγιουρέκ: 5 μυστικά για τη ζωή του!

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας του "ÇOCUKLAR SANA EMANET" (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΣΟΥ), ο Ενγκίν Ακγιουρέκ αποκαλύπτει ο ίδιος στους δημοσιογράφους μερικά ‘μυστικά’ για την προσωπική ζωή του.

1. «Λένε ότι ζω μια ‘κλειστή’ ζωή. Κλειστή ως προς τι; Εγώ, ζω τη ζωή μου. Όταν είσαι ηθοποιός,  περιμένουν κάποια πράγματα από εσένα. Επειδή δε φέρομαι έτσι, κάνω κλειστή ζωή; Εγώ δεν είμαι αυτής της γνώμης. Νομίζω ότι ζω την ζωή μου στο έπακρο. Ακόμα κι αν δεν έκανα αυτήν τη δουλειά, πάλι με τον ίδιο τρόπο θα ζούσα».

2. «Τον περισσότερο χρόνο βρίσκομαι στην Ανατολική πλευρά. Εκεί είναι οι φίλοι μου. Στην Ευρωπαϊκή πλευρά πάω μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Έχω φίλους ηθοποιούς, έχω και φίλους από τη γειτονιά μου, στην Άγκυρα. Όμως, μου αρέσει να περνώ χρόνο με τον εαυτό μου. Μου αρέσει να απομονώνομαι και να διαβάζω».

3. «Μετά από 10 χρόνια, θεωρώ ότι στο κέντρο της ζωής μου είναι η ηθοποιία. Μου αρέσει πολύ και αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Αλλά, θέλω μέσα από αυτήν να πω τις ιστορίες μου. Νομίζω ότι πρέπει να συγκεντρωθώ λίγο περισσότερο στον κινηματογράφο. Μέχρι σήμερα, έχω κάνει τρεις ταινίες. Θα ήθελα να κάνω διαφορετικές ταινίες».

4. «Δεν βλέπω τούρκικες σειρές, παρά μόνο περιστασιακά. Αυτό που προσπαθώ είναι να βλέπω πάντα το πρώτο επεισόδιο. Τις δικές μου σειρές, τις αγάπησα όλες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια».

5. «Δεν ξέρω πώς βγήκε η φήμη ότι έχω σχέση με την Τζανσού Ντερέ. Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσετε… τους δημοσιογράφους γι’ αυτό. Τελευταία φορά είδα την Τζανσού στα βραβεία Altın Kelebek. Πάντως, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή μου. Εάν υπήρχε, θα το έλεγα, δε λέω ψέματα. Είναι ντροπή και έλλειψη σεβασμού να λες ψέματα όταν υπάρχει κάποιος στην ζωή σου. Αλλά πάλι, δεν θα βγω από μόνος μου να πω ότι είμαι ερωτευμένος». 

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία