ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν: Ωραίος και… Πολεμιστής!

Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν: Ωραίος και… Πολεμιστής!

Ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν ήταν πιθανότατα ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς της περασμένης χρονιάς. Με την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς 'DIRILIS: ERTUĞRUL' (ΕΡΤΟΓΡΟΥΛ: Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ), βρίσκεται πλέον στο απόγειο της καριέρας του. Είναι ωραίος, περιζήτητος και πολύ καλός ηθοποιός. Το χαμηλό προφίλ που κρατά τον καθιστά αγαπημένο ηθοποιό των τηλεθεατών όλων των ηλικιών.

Από το 2002 έως και το 2018, ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν εμφανίστηκε σε διάφορες σειρές –όπως το ‘SON’ και το ‘SILA’– ενώ στη σειρά 'DIRILIS: ERTUĞRUL' υποδύεται τον Οθωμανό και πολέμαρχο ηγεμόνα Ερτογρούλ Γαζή, πατέρα του Οθωμανού Σουλτάνου Οσμάν Α’ και ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο Ερτογρούλ Γαζής προβάλλεται ως ένας αγέρωχος πολεμιστής με μακριά μαλλιά και γένια, και δερμάτινη πολεμική στολή, σε αντίθεση με την κλασική ενδυμασία –από λευκό ύφασμα, τουρμπάνι στο κεφάλι, κλπ.– των Ασιατών πολεμιστών της Μέσης Ανατολής. Θα μπορούσε να πεις κανείς πως η εικόνα του Ερτογρούλ Γαζή προσομοιάζει σε αυτή του Jon Snow της σειράς 'GAME OF THRONES'. Εξάλλου, ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος υποδύεται τον Jon Snow στην εν λόγω σειρά, έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν, καθώς είναι και οι δύο νέοι, ωραίοι, δημοφιλείς και σοβαροί.

Ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν είναι ο «τύπος» κάθε ανθρώπου. Όλοι τον αγαπούν: οι νεαρές γυναίκες επιθυμούν έναν τέτοιο σύντροφο, οι μεγαλύτερες γυναίκες ονειρεύονται έναν τέτοιο γαμπρό, οι νεαροί άντρες θέλουν να του μοιάσουν, ενώ οι μεγαλύτεροι άντρες φαντάζονται τους εαυτούς στους στον ρόλο του Ερτογρούλ.

Είναι αλήθεια πως ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζιατάν έχει λιγότερες αντιπάθειες από κάθε άλλο ηθοποιό.

Share this Post:
Επικοινωνία