ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ο Εμίρ είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την Ζεϋνέπ να μπει φυλακή!

Ο Εμίρ είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την Ζεϋνέπ να μπει φυλακή!

Ο Εμίρ είναι αποφασισμένος να σώσει την Ζεϋνέπ, η οποία μετά τον σκληρό καυγά με την Νιχάν, βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όλα όσα έχουν μεσολαβήσει, αλλά και η τελευταία συζήτηση με τον Κεμάλ την έχουν φορτίσει συναισθηματικά και είναι αποφασισμένη να ομολογήσει τα πάντα στην αστυνομία. Ο Χακάν έχει ειδοποιηθεί και ο Κεμάλ με την Νιχάν τον περιμένουν στο νοσοκομείο.

Όλοι όμως φαίνεται πως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που δεν είναι άλλος από τον Εμίρ και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί ούτε ως σκέψη το ενδεχόμενο η Ζεϋνέπ -και κατά συνέπεια ο γιος του- να βρεθούν στη φυλακή.  

Ο Εμίρ λοιπόν, αφού έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με την Ασού, που τόλμησε να ενεργήσει μόνη της και να βάλει σε κίνδυνο την Ζεϋνέπ, οργανώνει και υλοποιεί την απόδραση της κοπέλας από το νοσοκομείο.

Η Ζεϋνέπ είναι σε απόγνωση. Από την μία είναι τρελά ερωτευμένη και περιμένει το παιδί του Εμίρ, από την άλλη βλέπει ότι η εμμονή του με την Νιχάν τον κάνει επικίνδυνο, αλλά και την πληγώνει. Όμως, όπως κάθε ερωτευμένη γυναίκα, δε χάνει τις ελπίδες της για το ότι θα καταφέρει να ανακαλύψει την καλή πλευρά του άνδρα που αγαπάει και θα την βγάλει στην επιφάνεια. Γι’ αυτό και για άλλη μία φορά δέχεται αδιαμαρτύρητα τα σχέδια του. Σχέδια που περιλαμβάνουν την «εξορία» της ως μόνη επιλογή να γλυτώσει τη φυλακή. Αν βέβαια πάνε όλα καλά…

Μη χάσετε το επόμενο (79) επεισόδιο του Kara Sevda την Πέμπτη 20 Ιουλίου

Share this Post:
Επικοινωνία