ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ξεκινά ‘Η ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ’ (İSTANBULLU GELİN) στο TvAstor!

Ξεκινά ‘Η ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ’ (İSTANBULLU GELİN) στο TvAstor!

Η σειρά ‘Η ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ’ (İSTANBULLU GELİN) είναι η ιστορία αγάπης της Σουρεϊγιά και του Φαρούκ. Η Σουρεϊγιά είναι μια όμορφη και περήφανη νεαρή κοπέλα, η οποία μεγάλωσε χωρίς μητέρα και πατέρα και αναγκάστηκε από πολύ μικρή να είναι υπεύθυνη για την ζωή της.  Ο Φαρούκ Μποράν είναι ένας πλούσιος και χαρισματικός επιχειρηματίας, ο οποίος ωστόσο προσπαθεί να απαγκριστρωθεί από την αυταρχική μητέρα του, την κυρία Εσμά.

Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά ερωτεύονται κεραυνοβόλα και ο γάμος του γίνεται αμέσως. Ωστόσο, ο έρωτας ανάμεσα στη νεαρή κοπέλα, που έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη πόλη και λατρεύει την ελευθερία και τον γοητευτικό άνδρα, που παρά την μοντέρνα του εμφάνιση είναι στενά δεμένος με την οικογένειά του και τις παραδόσεις, από το πρώτο κιόλας λεπτό θα περάσει από αρκετές δοκιμασίες.

Η Σουρεϊγιά, από την στιγμή που διαβαίνει το κατώφλι του αρχοντικού έρχεται αντιμέτωπη με την πεθερά της, που θέλει να είναι ο μοναδικός κριτής των πάντων στο αρχοντικό, αλλά και την Ιπέκ, τη γυναίκα που προόριζε για σύζυγο του Φαρούκ η κυρία Εσμά και τελικά παντρεύτηκε ο αδερφός του ο Φικρέτ.

Ο Φαρούκ, εκτός από το να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην γυναίκα που αγαπά και τη μητέρα που σέβεται αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος την πιο απρόσμενη στιγμή με έναν εχθρό - έκπληξη που εμφανίζεται μπροστά του.

Τα γεγονότα που εξελίσσονται θα κλονίσουν συθέμελα το σχεδόν τετρακοσίων χρόνων αρχοντικό των Μποράν που στέκεται με όλο του το μεγαλείο!

Εκτός από τον Ozcan Deniz, στο ρόλο του 'Φαρούκ', παίζουν επίσης η Asli Enver, ως 'Σουρεγιά', και η εκπληκτική Ιpek Bilgin, στο ρόλο της 'Εσμά', της κακιάς πεθεράς.

Share this Post:
Επικοινωνία