ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Τούρκοι πρωταγωνιστές: στη ζωή ή στην οθόνη βρήκαν πιο ταιριαστές συζύγους;

Τούρκοι πρωταγωνιστές: στη ζωή ή στην οθόνη βρήκαν πιο ταιριαστές συζύγους;
ενάν Ιμιρζαλίογλου, Κιβάντς Ταττλιτούγ, Χαλίτ Εργέντς, Μπουράκ Οζτζιβίτ! Τέσσερις γοητευτικοί πρωταγωνιστές που έχουν ντυθεί γαμπροί στη ζωή. αλλά και για τις ανάγκες των τηλεοπτικών σειρών που πρωταγωνίστησαν. Πότε ήταν πιο όμορφοι; Αλλά και ποια σύντροφος τους ταιριάζει καλύτερα: η τηλεοπτική παρτενέρ ή αυτή που διάλεξαν οι ίδιοι; Δείτε και αποφασίστε:

-  Ο Χαλίτ Εργκέντς έκανε πρόβα γάμου με την Μπεργκιουζάρ Κορές στο "Χίλιες και μία Νύχτες" και αφού είδε πόσο ταίριαζαν έκανε το γάμο τους πραγματικότητα. Όμως, ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι και η Μεριέμ Ουζερλί ήταν μία εκπληκτική τηλεοπτική Σουλτάνα;

 

 

-  Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου είναι παντρεμένος με την Σινέμ Κομπάλ και παραγματικά υπήρξε απίστευτα γοητευτικός στον γάμο τους. Όμως και με την Μπεργκιουζάρ Κορέλ ταίριαξαν εκλπληκτικά στο "Καρανταγί"!

 

 

-  Ο Κιβάντς Τατλιτούγ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μπασάκ Ντιζέρ, αλλά με την Τουμπά Μπουγιουκουστούν έχουν ψηφιστεί ως το πιο ταιριαστό ζευγάρι της μικρής οθόνης για το 2017. Πως να νιώθει άραγε η Ντιζέρ;



 

-  O Μπουράκ Οζτζιβίτ παντρεύτηκε το καλοκαίρι την αγαπημένη του Φαχριγιέ Ετζέν, αλλά με την Νεσλιχλαν Αταγκιούλ είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που έχουμε δει σε τούρκικη σειρά!

 

 
Share this Post:
Επικοινωνία