ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Κάαν Ουργκαντζίογλου : «Μετά από τον Εμίρ, εγώ δεν είμαι ο ίδιος Καάν»

Κάαν Ουργκαντζίογλου : «Μετά από τον Εμίρ, εγώ δεν είμαι ο ίδιος Καάν»

Ο Κάαν Ουργκαντζίογλου είχε κάνει αρκετές τηλεοπτικές σειρές, αλλά και κινηματογραφικές ταινίες, ωστόσο με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά "Kara Sevda" απογείωσε τη δημοτικότητα του. Όχι τυχαία, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός κατάφερε να κάνει τον «Εμίρ» τον πιο αγαπημένο μας τηλεοπτικό «κακό»! Ο Καάν Ουργκαντζίογλου φιλοξενήθηκε στο περιοδικό "Episode" στην Τουρκία και απάντησε στις ερωτήσεις της Οζλέμ Όζντεμίρ.

Γιατί πιστεύεις ότι ο κόσμος αγάπησε τόσο πολύ έναν τόσο κακό χαρακτήρα;
- Ο Εμίρ δεν είναι ο κακός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ούτε τη φωνή του υψώνει, ούτε έντονες κινήσεις κάνει. Πιστεύω ότι ο Εμίρ κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών γιατί όλα όσα κάνει δεν γίνονται για να διασκεδάσει, αλλά γιατί έχει περάσει πολύ δύσκολα. Επειδή όλοι έχουμε περάσει δύσκολα κάποια στιγμή σε αυτή τη ζωή, ίσως σε αυτό το σημείο μπορούμε να ταυτιστούμε με τον Εμίρ. Το κλισέ στους χαρακτήρες των "κακών" είναι να διασκεδάζουν με τις κακές τους πράξεις, να ξεσπάνε σε γέλια, να αντλούν ικανοποίηση από αυτό. Ο Εμίρ όμως, όλα αυτά τα σκέφτεται λόγω του ότι δεν έχει άλλη επιλογή, είναι αναγκασμένος. Βασικά ο Εμίρ θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά υποχρεώνεται από τις συνθήκες να σκέφτεται και να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ζει μια δύσκολη ζωή.

Παρόλο που βασανίζει μία γυναίκα – τη Νιχάν- οι γυναίκες τον αγαπούν…
- Βασικά με τις πράξεις του κάνει κακό σε μια γυναίκα και στέκεται εμπόδιο στον έρωτα της, όμως ναι, οι γυναίκες τον αγάπησαν αυτόν τον χαρακτήρα. Κατά τη γνώμη μου, οι γυναίκες ψάχνουν άντρες που να μην τα παρατάνε. Και ο Εμίρ δεν τα παρατάει. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω και μιλάω εξ ονόματος των γυναικών, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό το στοιχείο της "μη παραίτησης" τις επηρεάζει θετικά. Ναι, ασκεί ψυχολογική βία, αλλά δεν θα μπορούσε με κανέναν άλλο "φυσικό" τρόπο να είναι μαζί με τη Νιχάν. Υπάρχει μια μεταξύ τους συμφωνία και δεν απομακρύνεται από αυτό.

 Ο χαρακτήρας του Εμίρ είναι πολύ καλά γραμμένος και σου ταίριαξε πολύ..
- Ο Εμίρ είναι ένας σεναριακός χαρακτήρας. Όσοι με βλέπουν μου λένε πόσο έχουν επηρεαστεί από τα λεγόμενα του Εμίρ. Γνωρίζει πολύ καλά την ανθρώπινη ψυχολογία. Αν το δει κανείς με μια πιο φιλοσοφική διάθεση, μπορεί να πει ότι ο Εμίρ χειρίζεται τους ανθρώπους και γνωρίζοντας πως θα αντιδράσουν, ξέρει πολύ καλά πως να τους κατευθύνει εκεί που θέλει.



Φαντάζομαι ότι με τον σεναριογράφος και το σκηνοθέτη θα κάνετε μία ανάλυση του χαρακτήρα του Εμίρ. Ωστόσο, εσύ αναρωτιόσουν ποτέ «τι θέλει να μας πει αυτός ο άνθρωπος;»
- Ναι, μου συνέβαινε. Μάλιστα, είχα αναζητήσει και στο Google για να βρω πληροφορίες σχετικά με κάτι που είχε πει ο Εμίρ. Μιλάει για σχέσεις που βασίζονται στο σχήμα "αίτιο-αποτέλεσμα". Εξάλλου, αν δεν γνώριζα πολύ καλά σε ποιόν και σε τι αναφέρεται, δεν θα ήταν δυνατόν να τον αποδώσω σωστά.

Τι συμβουλή θα έδινες στον Εμίρ;
- Πολύ δύσκολη, αλλά ωραία ερώτηση. Θα του έλεγα ότι το ταξίδι ήταν μέχρι εδώ… Όμως εγώ δεν είμαι ο Εμίρ.. Αν και μετά τον Εμίρ, εγώ δεν είμαι ο ίδιος Καάν που ήμουν!

Share this Post:
Επικοινωνία