ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Μεριέμ Ουζερλί: «Μεγαλώνω μόνη μου την κόρη μου και ναι, έχω δειπνήσει με Άραβα σεΐχη για χρήματα!»

Μεριέμ Ουζερλί: «Μεγαλώνω μόνη μου την κόρη μου και ναι, έχω δειπνήσει με Άραβα σεΐχη για χρήματα!»
Η Μεριέμ Ουζερλί έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Τούρκο δημοσιογράφο Τζενγκίζ Σεμερτζίογλου και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, την κόρη της και για το αν θέλει δεύτερο παιδί, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόσκληση σε δείπνο από έναν Άραβα σεϊχη έναντι αμοιβής! Αυτό που ακολουθεί είναι ένα απόσπασμα από την συνέντευξη.
 
Σε ενοχλεί να μιλάς για την προσωπική σου ζωή;
Στο παρελθόν ήμουν πολύ ανοιχτή στο να μοιραστώ πράγματα, άλλα πέρασα τόσα πολλά που πλέον, αποφάσισα ότι δεν πρέπει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή.  

Όταν ανοίγεσαι σου βγαίνει σε κακό;
Δεν ξέρω. Αναλόγως σε τι πιστεύεις. Για παράδειγμα αν πιστεύεις στο "μάτι" ή σε άλλες αρνητικές ενέργειες, ναι μπορεί να πιστεύεις ότι σε πιάνουν... 

Εσύ πιστεύεις;
Εγώ πιστεύω ότι σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν αρνητικές και θετικές ενέργειες. Όμως, δεν φοβάμαι γιατί πιστεύω ότι η πιο δυνατή ενέργεια είναι ο Θεός και ότι αυτός με προστατεύει από τα τις κακές ενέργειες. Ακόμη κι αν κάποιος μου στέλνει τον αρνητισμό του, εμένα δεν με «πιάνει».  

Κατά καιρούς μοιράζεσαι δικές σου στιγμές στα social media. Πως αντιδράς όταν σου γράφουν κάτω από τις φωτογραφίες αρνητικά σχόλια; 
Κατά περιόδους δημοσιεύω διάφορα, αλλά δεν τα μοιράζομαι όλα. Τα αρνητικά σχόλια δεν τα διαβάζω. Αποφάσισα ο λογαριασμός μου στο Instagram να είναι ανοιχτός σε όλους. Όσοι με ακολουθούν ας κάνουν όσα αρνητικά ή θετικά σχόλια θέλουν. Εγώ είμαι ανοιχτόμυαλη. Δεν χρειάζεται όλοι να συμφωνούν με τις αποφάσεις μου ή τις πράξεις μου. Δεν είμαι τέλεια. Είμαι απλά ένας άνθρωπος. Έχω κάνει λάθη, έχω πράξει και σωστά.  

 

Ζεις ανάμεσα σε Κωνσταντινούπολη και Βερολίνο. Τι σχέδια έχεις για την ζωή σου; 
Αυτός ο τρόπος  ζωής δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Διότι μόλις η κόρη μου, Λάρα, γίνει 6 χρονών θα ξεκινήσει το σχολείο. Τώρα, όταν βρισκόμαστε στην Τουρκία η Λάρα πηγαίνει στον παιδικό σταθμό εδώ και όταν ήμαστε στη Γερμανία πηγαίνει εκεί. Μπορείς να αλλάζεις παιδικό σταθμό, αλλά με το σχολείο δεν είναι έτσι.

Θέλεις να βγάλεις πολλά χρήματα;
Ναι, θέλω. Στο κάτω κάτω έχω ένα παιδί και σκέφτομαι το μέλλον της. Ο πατέρας της είναι απών. Δεν έχει δώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ για την κόρη του και δεν νομίζω ότι θα το κάνει στο μέλλον. Εξάλλου, ούτε το περιμένω, ούτε και το θέλω. Η οικογένεια μου δεν είναι πλούσια. Δεν έχω κάποιον να με στηρίζει. Έχω όμως υποχρεώσεις απέναντι στη Λάρα. Η εκπαίδευση και το μέλλον της είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Δεν βγάζεις χρήματα με το να κοιτάς το ταβάνι. Αν ήμουν όμως μόνη μου θα δούλευα λιγότερο.

Επομένως, δεν έχεις πια το δικαίωμα να περνάς καλά εσύ;
Έχω περάσει αρκετά καλά, φτάνει πια. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να κάνω και δεύτερο παιδί. Από όταν έγινα μητέρα γνώρισα πολύ περισσότερο τον εαυτό μου. Ξέρω τις ευαισθησίες μου, που πρέπει να προσπαθήσω κι άλλο, έμαθα. Το πρώτο μου παιδί προέκυψε. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε ο Θεός. Εφόσον παντρευτώ, σκέφτομαι ότι θα είναι ωραίο να κάνω και δεύτερο παιδί.

Η μητέρα σου σου λέει ακόμη "μακριά από τους άντρες Τούρκους;"
Όχι! Βασικά δεν μου είχε πει τέτοιο πράγμα. Στο κάτω κάτω της γραφής κι εκείνη με Τούρκο παντρεύτηκε. Η μητέρα μου μου είχε πει «εσύ περνάς πολύ χρόνο στην Τουρκία και οι εμπειρίες σου από εκεί δείχνουν ότι διαλέγεις λάθος άντρες».



Ο μπαμπάς της Λάρα παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει τι κάνει;
Εμείς δεν έχουμε καμία επαφή. Κι η Λάρα δεν έχει καμία σχέση με τον μπαμπά της.

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν έχει καμία επαφή με την κόρη του...
Ναι, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Τι να κάνεις; Στη ζωή υπάρχουν πολλών ειδών άνθρωποι…
 

Ακούγεται ότι είσαι μαζί με τον Αιγύπτιο παρουσιαστή Μπασέλ Αζάρο…
Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση...

Αλλά εγώ έμαθα ότι είστε ζευγάρι...
Μη με πιέζεις, δεν πρόκειται να ακούσεις κάτι τέτοιο από τα χείλη μου!

Για να μην το αρνείσαι, σημαίνει ότι σίγουρα είστε μαζί…
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα Τζενγκίζ, εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο! (Γελάει!)


Περισσότερα χρήματα κερδίζεις από την Τουρκία ή από το Ντουμπάι; Όταν πηγαίνεις στα φεστιβάλ και στις εκδηλώσεις εκεί παίρνεις χρήματα; 
Φυσικά από την Τουρκία. Διότι δεν εργάζομαι ως ηθοποιός στο Ντουμπάι. Όταν πηγαίνω στα φεστιβάλ δεν πληρώνομαι. Ο κόσμος εκεί δεν είναι όπως τον φαντάζεσαι. Εκεί λειτουργούν αλλιώς. Ας πούμε ότι ένας σεϊχης θέλει να δειπνήσει με μια ηθοποιό. Και για αυτό προσφέρει πολλά χρήματα. Αν δεχτείς να πας μπορεί να κερδίσεις πολλά χρήματα. Αλλά εμένα μου φαίνεται περίεργο να βγω με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω καθόλου.

Εσένα σου έχει γίνει τέτοιου είδους πρόταση;
Μου έγινε και πήγα κιόλας! 

Δηλαδή δείπνησες με έναν σεϊχη και πήρες χρήματα για αυτό;
Ναι, πήγα μια φορά, πήρα τα χρήματα και τα έκανα δωρεά. Γιατί αυτό δεν ήταν δουλειά. Δεν δούλεψα, απλά πήγα για ένα φαγητό. Δεν κόπιασα για να κερδίσω αυτά τα χρήματα. Κατά τη γνώμη μου, μου φάνηκε πολύ βλακεία.

Θα το ξαναέκανες;
Δεν νομίζω, αλλά εάν πήγαινα, πάλι δεν θα χρησιμοποιούσα για εμένα τα χρήματα αυτά. Θα τα έκανα κατάθεση σε κάποιο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης. Εγώ χρησιμοποιώ   για εμένα μόνο χρήματα τα οποία έχω κερδίσει εγώ η ίδια. Έχω κάποιες ηθικές αξίες... Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος!
Share this Post:
Επικοινωνία