ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ζωές Παράλληλες (Kirgin Cicekler) : η νέα σειρά του TvAstor

Ζωές Παράλληλες (Kirgin Cicekler) : η νέα σειρά του TvAstor

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς "Ζωές Παράλληλες" θα ανέβει στο TvAstor την Παρασκευή 31/3. 

Η σειρά προβάλλεται για δεύτερη σεζόν στην Τουρκία με τον τίτλο "Kirgin Cicekler" σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Η ιστορία είναι πρωτότυπη και λίγο διαφορετική από τις άλλες σειρές. Περιγράφει τη ζωή της Φεριντέ, μιας ιδεαλίστριας νέα γυναίκας που εργάζεται σε ένα ορφανοτροφείο. Καθημερινά κάνει ότι μπορεί για να βοηθά τα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί και κυρίως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να τις βοηθήσει να αποκτήσουν αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση.

Μια μέρα στο ορφανοτροφείο έρχεται η Εϊλούλ, ένα νεαρό κορίτσι το οποίο η μητέρα της επέλεξε να διώξει από το σπίτι, επειδή ο πατριός της είχε προσπαθήσει να την κακοποιήσει.

Την ίδια περίοδο η Φεριντέ βιώνει την προδοσία του αρραβωνιαστικού της, με τον οποίο τελικά χωρίζουν και αναγκάζεται να μετακομίσει.

Τόσο η Φεριντέ και η Εϊλούλ καλούνται να γιατρέψουν τα τραύματα στις καρδιές τους και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους. Η Φεριντέ πρέπει να αποφασίσει αν θα δώσει μία ευκαιρία στον Τοπράκ, το νέο της γείτονα και η Εϊλούλ να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την υπεροψία και την απόρριψη των νέων της υψηλής κοινωνίας με τους οποίους αναγκάζεται ξαφνικά να συναναστρέφεται καθημερινά.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε την Ipek Karapinar (Φεριντέ), την Biran Damla Yilmaz (Εϊλούλ), τον Ozgur Cevik (Τοπράκ), την Gokce Akyildiz (Σονγκούλ), την Hazar Motan (Τζεμρέ) και την Aleyna Solaker (Μεράλ).


Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία