ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Έπεσε θύμα απιστίας η Ελτσίν Σανγκού;

Έπεσε θύμα απιστίας η Ελτσίν Σανγκού;
Το φως της δημοσιότητας είδαν πριν λίγες ημέρες φωτογραφίες του Γιουνούζ Οζντικέν σε τρυφερές στιγμές με μια συνάδελφό του. Ο Οζντικέν είναι εδώ και πέντε χρόνια ο επίσημος αγαπημένος της Ελτσίν Σανγκού.  



Μάλιστα, εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι ο αγαπημένος της είχε αποχωρήσει από την αίθουσα προβολής της ταινίας «Στιγμές Ευτυχίας» για να αποφύγει να παρακολουθήσει τις ερωτικές σκηνές της συντρόφου του. Εκείνη την ημέρα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί έφυγε από την αίθουσα είχε απαντήσει: «Αντιμετωπίζω με σεβασμό τόσο την Ελτσίν, όσο και τη δουλειά της. Επίσης, την εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Είναι πολύ επαγγελματίας. Ωστόσο, στη χώρα μας υπάρχει μια συγκεκριμένη οπτική για κάποια τα πράγματα. Δεν μεγαλώσαμε στην Αμερική ή στην Σουηδία. Η δική μου προσωπική επιλογή είναι να μην παρακολουθώ τέτοιου είδους σκηνές. Αυτό δεν σημαίνει ότι ζηλεύω ή ότι έχω αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό της Ελτσίν. Επιτρέψτε μου να στηρίζω αυτή την επιλογή μου».

Αυτή η δήλωση είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια από τους θαυμαστές της Ελτσίν και του Μπαρίς. Γι’ αυτό και όταν οι φωτογραφίες του Γιουνούς με τη συνάδελφο του, ονόματι Μπερίλ, βγήκαν στη δημοσιότητα, προκάλεσαν αντιδράσεις.



Οι θαυμαστές της Ελτσίν έκαναν σχόλια του τύπου: «Αφού θυμώνεις όταν φιλιέται η κοπέλα σου, τότε εσύ γιατί φιλιέσαι με άλλη κι όχι με την κοπέλα σου;» Και να ήταν και πιο όμορφη... Δείτε καλύτερα την ...άλλη γυναίκα! 
Share this Post:
Επικοινωνία