ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Οζτζάν Ντενίζ: ποια σβήνει το τατουάζ που είχε με το όνομα του;

Οζτζάν Ντενίζ: ποια σβήνει το τατουάζ που είχε με το όνομα του;
Ενώ ο Οζτζάν Ντενίζ δοκιμάζει γαμπριάτικα κουστούμια και μπαινοβγαίνει σε μαγαζιά με βρεφικά είδη, η παλιά του αγαπημένη, Μπουσέ Ναρτζί, τον "σβήνει" από το σώμα της.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Οζτζάν Ντενίζ θα γίνει πατέρας σε 7 μήνες από την αγαπημένη του Φεϊζά Ακτάν, οπότε και οι προετοιμασίες του γάμου ξεκίνησαν και προχωρούν γοργά. 

Αυτή η είδηση δεν μπορούσε να μην φθάσει και στα αυτιά της προηγούμενης αγαπημένης του Οτζάν, Μπουσέ Ναρτζί, με την οποία έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα πέντε ετών που τελείωσε πέρσι. Η Μπουσέ Ναρτζί ήταν τόσο ερωτευμένη που είχε κάνει τατουάζ το όνομα του Οζτζάν στον αυχένα της.  

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Μπουσέ κατάλαβε ότι έφθασε η ώρα να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της ζωής της με το όνομα Οζτζάν Ντενίζ. Γι' αυτό και έσπευσε να τον "σβήσει" από το σώμα της. Πώς; Παίρνοντας θέση στο κατάστημα με τα τατουάζ για ένα καινούριο σχέδιο. Το προηγούμενο τατουάζ με το όνομα του πρώην μετατράπηκε σε δύο υπέροχα φτερά αγγέλου. 

Σχόλια πάντως έχειπροκαλέσει το ότι η Μπουσέ δεν είχε σβήσει το τατουάζ τόσο καιρό που είχαν χωρίσει με τον Ντενίζ, παρα μόνο όταν έμαθε ότι παντρεύεται και θα γίνει μπαμπάς. Ίσως να μην είχε πάψει να ελπίζει...
Share this Post:
Επικοινωνία