ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

"Xρυσή" πρόταση δέχτηκαν η Νεσλιχάν Αταγκιούλ και ο σύζυγός της Καντίρ Ντογουλού!

«Πουλάει» πολύ ο γάμος της Νεσλιχάν Αταγκιούλ με τον Καντίρ Ντογουλού! Αυτό διαπίστωσε με έρευνα που πραγματοποίησε μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας και αποφάσισε να τους κάνει πρόταση να πρωταγωνιστήσουν στη νέα διαφήμιση τους.

Η γνωστή εταιρεία τεχνολογίας πραγματοποίησε έρευνα με θέμα "Ποιό ζευγάρι σας πείθει περισσότερο για τον έρωτα του;". Στην κορυφή της δημοσκόπησης βρέθηκαν η Νεσλιχάν Αταγκιούλ και ο Καντίρ Ντογουλού.

Τα αποτελέσματα ώθησαν τους αρμόδιους να κάνουν οικονομική πρόταση ύψους 4 εκατομμύριων λιρών για να παίξουν σε διαφήμιση της εταιρείας, διάρκειας περίπου ενός λεπτού.

Οι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις διαφορετικών εταιρειών ο καθένας, μαθεύτηκε ότι βλέπουν ζεστά την σούπερ πρόταση! Αν και δεν έχουν απαντήσει επίσημα, η Νεσλιχάν φέρεται να είπε στους πολύ κοντινούς της φίλους: "Ανυπομονώ να πρωταγωνιστήσω με τον Καντίρ".

Τα ζευγάρια «πουλάνε» περισσότερο στο κοινό της Τουρκίας

Η Νεσλιχάν Αταγκιούλ και ο Καντίρ Ντογουλού δεν είναι το πρώτο ζευγάρι που δέχεται δελεαστική πρόταση για διαφημιστικό σποτ. Το 2015 η Μπέρεν Σάατ με τον σύζυγό της είχαν αυξήσει την περιουσία τους κατά 3 εκατομμύρια λίρες όταν δέχτηκαν να παίξουν μαζί σε διαφήμιση.
Share this Post:
Επικοινωνία