ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

TvAstor - Διαγωνισμός: κερδίστε 15 μηνιαίες δωρεάν συνδρομές

TvAstor - Διαγωνισμός: κερδίστε 15 μηνιαίες δωρεάν συνδρομές

Το TvAstor σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τούρκικες σειρές και να απολαύσετε τις αξέχαστες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου εντελώς δωρεάν για 1 μήνα!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίσετε 15 μηνιαίες δωρεάν συνδρομές! Συμπληρώστε απλά το όνομα και το e-mail σας στην φόρμα συμμετοχής στο τέλος του άρθρου.

Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις δύο ολοκαίνουριες σειρές "Μοιραία Έλξη" (Cezur ve Guzel) και "Ζωές Παράλληλες" (Kirgin Cicekler), αλλά και να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις στις ήδη αγαπημένες σας σειρές "Kara Sevda", "Συμβόλαιο Αγάπης" (Kiralik Ask) "Bahar" (O hayat benim), "Ραγισμένες Καρδιές" (Paramparca), "Μαύρο Τριαντάφυλλο" (Karagul) και "Κοσέμ , η Σουλτάνα" (Muhtesem Yuzil:Kosem).    

Επίσης, να ξαναδείτε όλες τις παλιότερες, ιδιαίτερα επιτυχημένες και δημοφιλείς τούρκικες σειρές, όπως τα "Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου", "Σουλεϊμάν, ο Μεγαλοπρεπής", "Χίλιες και μία Νύχτες", "Το αγιάζι του Έρωτα", "Εζέλ", "Καρανταγί", "Πειρασμός", 'Εκδίκηση" και δεκάδες ακόμα. 

Τέλος, να διασκεδάσετε και να συγκινηθείτε απολαμβάνοντας τις μοναδικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως οι "Μπακαλόγατος", "Χτυποκάρδια στα Θρανία", "Ζητείται ψεύτης", "Τα κίτρινα γάντια", "Δεσποινίς διευθυντής", "Κάτι κουρασμένα παλικάρια" και δεκάδες ακόμα.  

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 έως την Δευτέρα 10 Απριλίου 2017.

Οι νικητές θα δημοσιευτούν στο tvastor.com και θα ειδοποιηθούν προσωπικά με email.

Για να ενεργοποιηθεί η δωρεάν συνδρομή θα πρέπει να γίνουν μέλη του TvAstor (δωρεάν διαδικασία), ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τη συνδρομή τους οποιαδήποτε χρονική στιγμή το επιθυμούν, εντός του 2017.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα.

Καλή επιτυχία!  

Φόρμα Συμμετοχής
 
Share this Post:
Επικοινωνία