ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Mπερέν Σαάτ: γιατί το 2017 δεν ήταν η χρονιά της;

Mπερέν Σαάτ: γιατί το 2017 δεν ήταν η χρονιά της;
Η Μπερέν Σάατ φαίνεται πως έχει πολλούς λόγους να θέλει να φύγει το 2017 και η επόμενη χρονιά να μην μοιάζει καθόλου με αυτή. Γιατί; Έχουμε αρκετά να θυμηθούμε.

Κατ’ αρχήν δεν συμμετείχε σε κάποια σειρά ή ταινία, αλλά έμεινε εκτός. Αντίθετα, απασχόλησε αρκετές φορές τον Τύπο με αρνητικά σχόλια για την εξαιρετικά αδυνατισμένη σιλουέτα της. Οι εικασίες των δημοσιογράφων για το τι μπορεί να έχει προκαλέσει τη μεγάλη απώλεια κιλών, δεν ήταν πάντα κομψά διατυπωμένες…

Ταλαιπωρία πέρασε επίσης με τα προβλήματα υγείας της μητέρας της, την οποία φρόντιζε πυκνά συχνά να συνοδεύει στις θεραπείες της.

Τέλος, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ματαιώθηκε οριστικά η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούσε και θα ήταν μία συνεργασία της τουρκικής εταιρείας παραγωγής Ay Yapim με την αμερικανική εταιρεία The Weinstein Company. Η ταινία ακυρώθηκε λόγω του σκανδάλου σεξουαλικών παρενοχλήσεων από πλευράς του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Harvey Weinstein.

Ενδεικτική της άσχημης ψυχολογίας της Μπερέν Σαάτ όλο αυτό τον καιρό είναι η ενασχόληση της με της σελίδες της στα social media. Η Μπερέν Σαάτ συχνά βρισκόταν στην επικαιρότητα με τις αναρτήσεις που έκανε, αλλά από τις 9 Ιουλίου και μετά τηρεί σιγήν ιχθύος. Δημοσιογράφοι και πάλι είχαν σχολιάσει ότι σταμάτησε τις αναρτήσεις γιατί δεχόταν πολλά αποδοκιμαστικά σχόλια. Όταν η Μπερέν κλήθηκε να σχολιάσει αυτή της της απουσία και ρωτήθηκε πόσο ακόμα θα διαρκέσει η σιωπή της, εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω! Είμαι θυμωμένη».
Share this Post:
Επικοινωνία