ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του!

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του!

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στη λίστα με τους πιο όμορφους ηθοποιούς στην Τουρκία και σίγουρα η γοητεία του έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο ότι κατάφερε να αποκτήσει τα εκατομμύρια των θαυμαστών του.  Ωστόσο, εκείνος αποχώρησε από το club των ελευθερων και ωραίων το Μάιο του 2016, οπότε και φόρεσε βέρα στο δεξί και στάθηκε γαμπρός δίπλα στην όμορφη ηθοποιό Σινέμ Κομπάλ.   

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Κενάν Ιμιρζαλίογλου με αφορμή τη συμμετοχή του στην ταινία "Cingöz Recai" μίλησε για τον έρωτα, για το γάμο και για το τι σημαίνει για εκείνον η Σινέμ Κομπάλ. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα. 

- Παντρεύτηκες πάνω στην ακμή σου. Όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται, δεν σκέφτονται «Τι θα πουν οι θαυμαστές μου»;
"Ακόμα και πριν παντρευτώ μου έλεγαν: «Οι θαυμαστές σου θα απογοητευτούν όταν γεράσεις. Λοιπόν, θα αγαπώ τα βραβεία μου μόνος στο σπίτι μου», απαντούσα."

- Τέσσερα χρόνια πριν είπες, «ο έρωτας καταναλώνεται γρήγορα». Τώρα είσαι ένας άνδρα με μια βέρα στο δάχτυλό του. Τι σου συνέβη;
"Η Sinem (Kobal) αυτοπροσώπως. Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το κορμί μου απέκτησαν νόημα ... Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι βρήκα την αδερφή ψυχή μου."

- Πώς θα περιέγραφες τον έρωτα σου για εκείνη;
"Δεν θα απαντήσω εδώ. Το ξέρει και το ζει!"

- Τι άλλαξε στην έγγαμη ζωή σας;
"Κάποτε μου είπε ο πατέρας μου, «κανένας άνδρας δεν πρέπει να υπάρχει χωρίς σύζυγο». Δεν το κατάλαβα εκείνη την στιγμή. Αλλά μετά παντρεύτηκα, ένιωσα ζωντανός. Φαίνεται ότι κάτι ήταν ανολοκλήρωτο και τώρα ολοκληρώθηκε. Υπάρχει μια ιδιαίτερη δύναμη και γαλήνη συγχρόνως. Όταν επιστρέφεις σπίτι και συναντάς τον σύντροφο σου, είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όταν βρίσκεις την σύζυγο σου, ο γάμος είναι πολύ όμορφο πράγμα."

- Αντίθετα με την σκληρή εικόνα που βγάζεις είσαι ρομαντικός;
"Λιγάκι, αλλά γιατί να το παίζεις… σκληρός στην γυναίκα σου;"

- Τότε έκανες και ρομαντική πρόταση γάμου...
"Δεν μου αρέσει να μιλάω γι' αυτά. Μπορώ όμως να σε βεβαιώσω ότι ήταν ρομαντική."

- Και οι δυο έχετε το ίδιο επάγγελμα. Στο σπίτι συζητάτε για δουλειές και υποκριτική;
"Εσύ θα το έκανες; Οι ηθοποιοί μπορούν επίσης να διασκεδάζουν (γελάει). Τα πάω καλά με την Σινέμ, μιλάμε πολύ και κάνουμε συζητήσεις. Είμαστε στενοί φίλοι, κολλητοί. Τα προβλήματα και τα θέματα των ηθοποιών, το άγχος τους, η αγωνία πριν και μετά την επιλογή μιας δουλειάς... Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, γιατί έχουμε εμπειρία και καταλαβαινόμαστε."

- Φέτος και οι δυο συμμετέχετε σε σειρές, πώς είναι ο ανταγωνισμός;
Σε κάθε περίπτωση ο νικητής θα είναι από το σπίτι μας, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα (γελάει).

-Πόσα παιδιά θέλεις;
Θέλω μεγάλη οικογένεια.

- Έγινες μόνιμο μέλος της λίστας «Οι πιο όμορφοι». Πώς νιώθεις που τραβάς την προσοχή των γυναικών;
Μάλλον δεν το αντιλαμβάνομαι.

- Ήσουν πάντα όμορφος;
Μέχρι την εφηβεία ήμουν άσχημος. Ήμουν ψηλός με στενούς ώμους, κοκαλιάρης.

- Πόσο σημαντική είναι η εξωτερική εμφάνιση για σένα;
Δεν λογαριάζω την ζωή με γνώμονα την εξωτερική ομορφιά, γιατί αυτή είναι χάρισμα από τον Θεό. Η αντίληψη που έχεις για την ζωή, οι τρόποι, η αξιοπρέπεια, αυτά είναι χαρίσματα. Πιστεύω στην αισθητική, η ομορφιά κάποιου χωρίς εξυπνάδα, δεν κρατάει πολύ. Ειδικά για έναν ηθοποιό!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία