ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Γιατί ο Οζτζάν Ντενίζ δε θα ξεχάσει εύκολα τη βραδιά της παρουσίασης της νέας του ταινίας;

Γιατί ο Οζτζάν Ντενίζ δε θα ξεχάσει εύκολα τη βραδιά της παρουσίασης της νέας του ταινίας;
Εξαιρετικά θετικά σχόλια συγκέντρωσε τη βραδιά της επίσημης παρουσίασης της η ταινία Oteki Taraf (Απέναντι Πλευρά), τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Οζτζάν Ντενίζ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκτός από τον ίδιο είναι η Μεριέμ Ουζερλί και η Ασλί Ενβέρ.

Ο ίδιος ο Οζτζάν Ντενίζ, ωστόσο, δεν κατάφερε να απολαύσει τη βραδιά. Το πρώτο δυσάρεστο νέο που έφθασε στον δημοφιλή ηθοποιό εκείνο το βράδυ ήταν ότι ο πατέρας του, εξαιτίας μιας σοβαρής λοίμωξης στο ουροποιητικό σύστημα, μεταφέρθηκε στην εντατική. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Οζτζάν Ντενίζ αποχώρησε νωρίς από την παρουσίαση, καθώς ήθελε να πάει στο νοσοκομείο.

Τα βάσανά του δεν τελείωσαν στο νοσοκομείο, αφού όταν επέστρεψε στο σπίτι, η αγαπημένη του Φεϊζά, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους, τον περίμενε για καβγά. Η 25χρονη Φεϊζά είναι μάλλον γνωστή ζηλιαρόγατα (εκτός κι αν ο Οζτζάν είναι όντως άτακτος). Οι φήμες λοιπόν λένε ότι η κοπέλα πληροφορήθηκε ότι το παρόν στην παρουσίαση της ταινίας έδωσε η νεαρή ηθοποιός Αφρά Σαράτσοου, η οποία στο παρελθόν μάλλον είχε υπάρξει ζευγάρι για κάποιο διάστημα με τον Οζτζάν Ντενίζ. Λίγο οι ορμόνες της εγκυμοσύνης, λίγο η ανασφάλεια και η ζήλεια της Φεϊζά χτύπησε κόκκινο. Οι γείτονες είπαν ότι ο Οζτζάν Ντενίζ δυσκολεύτηκε πολύ να την ηρεμήσει…
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία