ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Νεσλιχάν Αταγκιούλ: έχει γίνει μια γκρινιάρα σύζυγος;

Νεσλιχάν Αταγκιούλ: έχει γίνει μια γκρινιάρα σύζυγος;
Τροφή για σχόλια έδωσαν το ζευγάρι Νεσλιχάν Αταγκιούλ και Καντίρ Ντοουλού, αφού με τον καβγά τους σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι ξημερώματα...

Σύμφωνα με την είδηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Posta, ο Καντίρ Ντοουλού είχε βγει για να διασκεδάσει με τους φίλους του, μόνο άντρες. Η παρέα των νεαρών πρώτα διασκέδασε σε γνωστό μαγαζί στην περιοχή Εμιργκάν και στη συνέχεια πήγαν στο γνωστό Gizli Kalsın (μαγαζί του συντρόφου της Τουμπά Μπουγιουκουστούν). Εκεί η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις 6 το πρωί.

Μία ώρα αργότερα, οπότε και ο Καντίρ γύρισε σπίτι του, η Νεσλιχάν ήταν έξαλλη και ο καβγάς δεν άργησε να ανάψει και να ξεσηκώσει τη γειτονιά. Η ίδια, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα με άνθρωπο από το κοντινό της περιβάλλον, παραπονέθηκε ότι τον τελευταίο καιρό ο Καντίρ βγαίνει διαρκώς με τους φίλους του και αργεί να επιστρέψει στο σπίτι.    

Να θυμίσουμε ότι η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Καντίρ Ντοουλού σταμάτησε απότομα στο τέταρτο επεισόδιο. Λέτε γι' αυτό να θέλει να βγαίνει να τα πίνει;

Πάντως, η Νεσλιχάν ετοιμάζεται αυτό το διάστημα να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πλευρό του Ιλκνέρ Καρελί, στη σειρά "İntiharcı"/ "Ο αυτόχειρας".
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία