ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Είναι ζευγάρι ο Τσατάϊ Ουλουσόϊ και η Μπεστεμσού Όζντεμίρ;

Είναι ζευγάρι ο Τσατάϊ Ουλουσόϊ και η Μπεστεμσού Όζντεμίρ;
Πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες μιλάνε για ένα νέο έρωτα ανάμεσα στον Τσατάϊ Ουλουσόϊ και τη γοητευτική Μπεστεμσού Οζντεμίρ, την οποία τη βλέπουμε στο ρόλο της Μπελίζ στη σειρά MERYEM. 

Οι φήμες φούντωσαν όταν δημοσιογράφοι είδαν το ζευγάρι να φεύγει από το ίδιο μαγαζί στην περιοχή Εμιργκάν, στο οποίο είχαν διασκεδάσει μαζί μέχρι τις πρωινές ώρες. Μάλιστα, ο Τσατάι και η Μπεστεμσού είχαν πιάσει τη κουβέντα μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού για αρκετή ώρα, αν και στο τέλος έφυγε ο καθένας με το δικό του αμάξι. 

Η όμορφη Μπεστεμσού Οζντεμίρ στο παρελθόν ήταν για αρκετό διάστημα ζευγάρι με τον Can Yaman, για τον οποίο είχε δηλώσει: "Δεν υπάρχει πλέον κάτι να σας πω. Η κάθε πλευρά ξέρει που βρίσκεται. Απλώς δεν προχώρησε, δεν "περπάτησε", δεν καταφέραμε να τα βρούμε".

Όταν ωστόσο η είδηση για πιθανή σχέση της με τον Τσατάι Ουλουσόι έφθασε στα αυτιά της Μπεστεμσού Οζντεμίρ εκείνη φρόντισε μέσω δικηγόρου να στείλει μία απαγορευτική επιστολή στα Μέσα, λέγοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και να σταματήσει η αναπαραγωγή της ψευδούς είδησης διαφορετικά θα προβεί σε νομικές ενέργειες.
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία