ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Μικρά μυστικά του Φουρκάν Αντίτς!

Μικρά μυστικά του Φουρκάν Αντίτς!
O Φουρκάν Αντίτς ξεκίνησε την καριέρα του με τη συμμετοχή του στη νεανική σειρά "Kolej Günlüğü"/"Σχολικό Ημερολόγιο " και ήδη από τότε είχε τραβήξει τα βλέμματα του γυναικείου κοινού με το ρόλο του Μερτ.  Στη συνέχειά ακολούθησαν διάφορες διαφημίσεις και ρόλοι. Πρωταγωνίστησε στο Tatli Intikam, και έκανε ένα πέρασμα από το KIrgin Cicekler. O ρόλος του Σαβάς είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του. Ας δούμε ποιες άλλες πληροφορίες καταφέραμε να συγκεντρώσουμε γι' αυτόν... 

Άργησε να αποφασίσει τι ήθελε να σπουδάσει 
Ο Φουρκάν έχει μια πολύ διαφορετική εκπαιδευτική πορεία από πολλούς ηθοποιούς, βασικά και απο πολλούς απο εμάς! Αρχικά έκανε ένα χρόνο προετοιμασίας για την ουκρανικη γλώσσα, προκειμένου να μπει στο Πολυτεχνείο, στο Κίεβο της Ουκρανίας. Στο δεύτερο έτος ωστόσο, αποφάσισε να σπουδάσει οικονομικά. Αργότερα αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη για να συνεχίσει τις σπουδές του, όπου παρακολούθησε το τμήμα Μέσων και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Μπιλγκί. Τέλος, το 2011 έκανε μεταγραφή στο τμήμα Οπτικής Επικοινωνίας και Σχεδιασμού, του πανεπιστημίου Yeditepe. 

Δεν είναι "καθαρός" Τούρκος
Είναι μίσος Βοσνιος απο την πλευρά της μητέρα του και μίσος Τούρκος από την πλευρά του πατέρα του. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του όμορφου ηθοποιού είναι από την Τραπεζούντα. Επιπλέον, έχει έναν μεγαλύτερο και έναν μικρότερο αδερφό.


Το όνειρο του δεν ήταν να γίνει ηθοποιός!
Αυτό που ήθελε περισσότερο ήταν να γίνει μπασκετμπολίστας. Επιχείρησε να το συνδυάσει με την ηθοποιία, αλλά όταν χρειάστηκε να διαλέξει επέλεξε τον φακό.  

Ήταν το "παιδί της αλάνας"
Σε συνέντευξή του έχει διηγηθεί ότι όταν ήταν παιδί, συνήθιζε να βγαίνει από το πρωί στους δρόμους και να μη γυρίζει σπίτι του μέχρι να τον φωνάξει η μητέρα του. Ήταν πάντα δραστήριος, ακούραστος και η ψυχή της παρέας.

Τι δεν θα ανεχόταν από μια γυναίκα, ακόμη κι αν ήταν πολύ ερωτευμένος;
Η ζήλεια μπορεί να τον κάνει να απομακρυνθεί. Δεν την αντέχει. Προτιμάει την αίσθηση του "ανήκειν" και της συντροφικότητας. Παθιασμένος, ωστόσο, με την  ελευθερία, δηλώνει ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ο γάμος. 

Η κακή του συνήθεια είναι..  
.. να "τρώει" τα χείλη του! Αν και δεν του αρέσει καθόλου όταν συμβαίνει, δυσκολεύεται να τη σταματήσει. Μάλιστα, την ίδια συνήθεια είχε και η Λεϊλα Λυδία Τουουτλού, με την οποία ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στο Tatli Intikam, και  διαρκώς μάλωνε ο ένας τον άλλον! 

Το όνομα της γάτας του είναι...
...Πασάς. Τον αγαπάει πολύ και συχνά - πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες του στα social media. 



Δεν υπάρχει ο ρόλος που θα ήθελε οπωσδήποτε να υποδυθεί
Το μόνο που θέλει είναι να συμμετέχει σε μεγάλες παραγωγές.

Ο αγαπημένος του σκηνοθέτης είναι... 
... Ο Γούντι Άλλεν!

Στην πρώτη σκηνή φιλιού που γύρισε αισθάνθηκε "περίεργα"...
Σε συνέντευξή του ο Φουρκάν είχε πει σχετικα: "Ή πρώτη σκηνή φιλιού για εμένα ήταν τραυματική. Ενώ επρόκειτο να γυρίσουμε τη σκηνή όπου θα φιλιόμασταν με την συνάδελφό, της οποίας το όνομα δεν θέλω να αναφέρω, δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό να πάω πριν να το συζητήσω με τον σκηνοθέτη. Ωστόσο, σε συζήτηση που είχα μόνο με την κοπέλα μου είπε: "Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να κάνεις κάτι υπερβολικά πειστικό, έτσι δεν είναι;". Εκείνη τη στιγμή εγώ κλείστηκα τελείως στον εαυτό μου. Τελικά γυρίστηκε η σκηνή, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι φιληθήκαμε... Περισσότερο ακούμπησε ο ένας το πρόσωπο του άλλου."
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία