ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Κιβάντς Τατλιτούγ: «Δε με νοιάζουν τα νούμερα! Δε φοβάμαι την αποτυχία!»

Κιβάντς Τατλιτούγ: «Δε με νοιάζουν τα νούμερα! Δε φοβάμαι την αποτυχία!»

Ο Κιβάντς Τατλιτούγ επιστρέφει στον κινηματογράφο 5 χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, που ήταν το Kelebegin Ruyasi (Το όνειρο μιας πεταλούδας). Στη νέα του ταινία, Hadi Be Oglum (Έλα βρε γιε μου) ο Κιβάντς υποδύεται τον πατέρα ενός αυτιστικού παιδιού. Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 16 Φεβρουαρίου. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για την νέα του ταινία…

Η απουσία σου από τον κινηματογράφο ήταν μεγάλη. Γιατί αυτό;
«Μου είχαν γίνει αρκετές προτάσεις για ταινίες τα προηγούμενα χρόνια και τις απέρριψα, παρόλο που κάποιες από αυτές ήταν πολύ καλές. Νομίζω ότι αυτό που έκανα ήταν να ακούω το ένστικτό μου. Απλώς δεν ήθελα να κάνω αυτές τις ταινίες. Ήθελα να κάνω μία έντονα συγκινητική ταινία, η οποία θα περνούσε κι ένα κοινωνικό μήνυμα. Το «Έλα βρε γιε μου» είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Η σχέση πατέρα και γιου πάντα ήταν ένα ενδιαφέρον θέμα για μένα. Δεν έχω υποδυθεί τίποτα παρόμοιο στο παρελθόν. Σε αυτή την ταινία ένας πατέρας είναι ο ήρωας του γιου του.» 

Ανυπομονείς κι εσύ να γίνεις πατέρας;
«Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Στο παρελθόν όταν ένας δημοσιογράφος μου έκανε την ερώτηση αν θέλω να γίνω πατέρας, του απάντησα: «Ποιος δε θα ήθελε;» Την επόμενη μέρα είδα στην εφημερίδα του τον τίτλο: «Εννοείται, πως ένα μωρό ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε». Μετά από αυτό προτιμώ να μην κάνω κανένα σχόλιο.»  



Τι ήταν αυτό που λειτούργησε καταλυτικά στη συνεργασία σου με τον μικρό Alihan Turkdemir;
«Η ενσυναίσθηση. Μπορεί να μην έχω ακόμα δικά μου παιδιά, αλλά τα πάω πολύ καλά μαζί τους. Έχω κι έναν ανιψιό 9 χρονών. Μπορώ να κάνω παρέα με παιδιά όλη την ημέρα. Δε με κουράζουν ποτέ.»  


Φοβάσαι μήπως η ταινία αυτή αποτύχει;
«Όταν έπαιζα στο Ask i Memnu (Πειρασμός), τα νούμερα ήταν πάρα πολύ ψηλά. Μερικές φορές, στο Kuzey Guney και στο Kurt Seyit ve Shura (Αιώνια Αγάπη) δεν ήταν τόσο ικανοποιητικά. Αυτές οι αυξομειώσεις στα νούμερα αποτελούν θέμα για εκείνη τη σεζόν. Δεν είναι οι αυξομειώσεις που με κάνουν επιτυχημένο ή αποτυχημένο. Προτιμώ να κλείνω τα αυτιά μου σε τέτοια σχόλια και συζητήσεις. Δεν με ενδιαφέρουν οι μετρήσεις τηλεθέασης. Και δεν φοβάμαι να αποτύχω.»  

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία