ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσέ : Κατηγορίες πριν από το διαζύγιο

Χαζάλ Φιλίζ Κιουτσουκιοσέ : Κατηγορίες πριν από το διαζύγιο

Σύμφωνα με την είδηση, η Χαζάλ Φιλίζ Κιοτσουκιοσέ μετράει πλέον τις μέρες μέχρι να βγει το διαζύγιο της από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγο της Τουάν Τουαλί και οι μεταξύ τους καβγάδες, όλο και φουντώνουν.

Η όμορφη ηθοποιός ξεκίνησε τις διαδικασίες για το διαζύγιο από τον περασμένο χρόνο. Ο Τουάν Τουναλί μαζί με το δικηγόρο του είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι το διαζύγιο ήρθε εξαιτίας απιστίας της Χαζάλ, δηλώνοντας: "Εξαιτίας της αποκάλυψης μιας κατάστασης, η οποία δεν είναι σύμφωνη με τα τουρκικά ήθη και έθιμα, σκεφτόμαστε σοβαρά τις πιθανότητες που υπάρχουν."

Η Χαζάλ Φιλίζ, η οποία είχε τηρήσει "σιγήν ιχθύος" σχετικά με τις κατηγορίες περί απιστίας εις βάρος της, έσπασε τη σιωπή της δηλώνοντας: «Μπορεί ο γάμος μου να έμοιαζε πως είναι καλός, αλλά εσάς σας απασχολεί το "έξω", ενώ εμένα με καίει το "μέσα"», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι βίαια συμβάντα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν, ήταν εκείνα που την ώθησαν στο να χωρίσει. 

Η απάντηση του πρώην συζύγου της δεν άργησε να έρθει: «Ο αετός προτού σκοτώσει το θήραμα του, ανεβαίνει στο πιο ψηλό σημείο και το ρίχνει στο έδαφος. Τη μια στιγμή σε έχουν στα ουράνια, και την άλλη για δικό "τους" όφελος σε πετάνε στο έδαφος», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι η όμορφη ηθοποιός τον εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε και ύστερα τον χώρισε.

Η διαμάχη μεταξύ τους συνεχίζεται, με τις δηλώσεις να δίνουν και να παίρνουν. 

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία