ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Πού γυρίζονται οι Τούρκικες τηλεοπτικές σειρές;

Πού γυρίζονται οι Τούρκικες τηλεοπτικές σειρές;

Ο κινηματογραφικός τουρισμός αποτελεί πλέον νέα σημαντική αγορά για την Τουρκία.

Οι τοποθεσίες όπου γυρίζονται οι τούρκικες σειρές αποτελούν πόλο έλξης τουριστών και χρησιμοποιούνται ως νέα πηγή εσόδων, καθώς ο αριθμός των τουριστών που προέρχονται από χώρες όπου προβάλλονται οι τούρκικες σειρές έχει αυξηθεί κατά 15%. Μερικά παραδείγματα:

ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ (CESUR VE GÜZEL)

Το αγρόκτημα της οικογένειας Κορλουντάγ στη σειρά ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ (CESUR VE GÜZEL) ανήκει στην οικογένεια Σιμαβί και βρίσκεται στο Polonezkoy της Κωνσταντινούπολης και καλύπτει έκταση 54 στρεμμάτων.

KARA SEVDA

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς KARA SEVDA γυρίστηκε στο Ζονγουλντάγκ (Zonguldak), όπου ο Κεμάλ εργαζόταν σε ένα ανθρακωρυχείο. Το σπίτι όπου έμενε η Νιχάν και η οικογένειά της, βρίσκεται στο Istinye – Yenikoy, στην Κωνσταντινούπολη, ενώ το σπίτι της οικογένειας του Κεμάλ βρίσκεται στο Uskudar Kuzguncuk. Η εταιρία του Εμίρ βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Acibadem (Acibadem Universitesi).

ANNE

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς ANNE γυρίστηκαν στο Bandirma και το Erdek. Η τοποθεσία των γυρισμάτων ήταν: Bandirma 17 Πανεπιστήμιο Eylul, στις ακτές του Bandirma και του Erdek.

ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ (PARAMPARCA)

Η έπαυλη που γυρίστηκαν οι ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ (PARAMPARCA) είναι το Edip Efendi Yalisi, το οποίο χτίστηκε το 1753 και βρίσκεται στην περιοχή Kandille, στην Κωνσταντινούπολη, ενώ οι υπόλοιπες σκηνές γυρίστηκαν στο Tarabya Plaj, στο Tarlabasi, Kemerburgaz και στο Bebek Sahili. Το σπίτι τη Νουργκιούλ βρίσκεται στο Tarlabasi, στην Κωνσταντινούπολη (κοντά στο Omer Hayyam).

BAHAR (O HAYAT BENIM)

Τα γυρίσματα της σειράς BAHAR (O HAYAT BENIM) έγιναν στο Gelincik Yokusu, Cengelkoy της Κωνσταντινούπολης.

ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (UFAK TEFEK CINAYETLER)

Οι πολυτελείς κατοικίες όπου γυρίστηκε η σειρά ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (UFAK TEFEK CINAYETLER) βρίσκονται στις παραθεριστικές περιοχές Kemer και Zekariyakoy της Κωνσταντινούπολης.

Share this Post:
Επικοινωνία