ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ο Τσατάι Ουλουσόι και η Αϊτσά Αϊσίν Τουράν θα εμφανιστούν μαζί στην νέα σειρά του NETFLIX!

Ο Τσατάι Ουλουσόι και η Αϊτσά Αϊσίν Τουράν θα εμφανιστούν μαζί στην νέα σειρά του NETFLIX!
Τα γυρίσματα της πρώτης σειράς τούρκικης παραγωγής του NETFLIX θα ξεκινήσουν σύντομα.

Δίπλα στον Τσατάι Ουλουσόι, τον διάσημο πλέον πρωταγωνιστή της σειράς ICERDE, θα εμφανιστεί τελικά η Αϊτσά Αϊσίν Τουράν, η πανέμορφη ηθοποιός της σειράς MERYEM.

Ήταν πολλά τα ονόματα των διάσημων ηθοποιών που παρέλασαν δίπλα στον Τσατάι, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην καινούρια σειρά τούρκικης παραγωγής του NETFLIX. Ορισμένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν της Μελίσα Ασλί Κοττόν, της Μπουρτζού Μπιριτζίκ, της Λεϊλά Λυντιά Τουγουτλού, ακόμα και της Σερενάι Σαρικαγιά. Τελικά, ο ρόλος φαίνεται πως κατοχυρώθηκε στην Αϊτσά Αϊσίν Τουράν, καθώς η Τουγουτλού άλλαξε γνώμη και εγκατέλειψε το σήριαλ, ενώ η Σερενάι Σαρικαγιά είπε πως σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αμερική για 3 μήνες και να ξεκουραστεί μακριά από το πλατό.

Το NETFLIX ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία των γυρισμάτων έχει ήδη ξεκινήσει. Παραγωγός της σειράς είναι ο Μπινούρ Καραεβλί ενώ οι άλλοι πρωταγωνιστές δίπλα στον Τσατάι και την Αϊτσά θα είναι ο Οκάν Γιαλαμπίκ, η κυπριακής καταγωγής Χαζάρ Έργκιουτσλου και ο Μεχμέτ Κουρτουλούς.

Η νέα σειρά, την οποία θα σκηνοθετήσει ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Τζαν Εβρενόλ δίπλα στον βραβευμένο Γοκάν Τιριάκι, με σχεδιασμό παραγωγής από την Ντενίζ Γκοκτούρκ και οπτικά εφέ από την Gradient Effects, θα περιλαμβάνει 20 συνολικά επεισόδια στον πρώτο κύκλο. Τα γυρίσματα της σειράς πρόκειται να ξεκινήσουν τον Μάιο, ενώ η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στο 2018.

Η σειρά πραγματεύεται τις επικές περιπέτειες του Χακάν, ενός νεαρού καταστηματάρχη του οποίου ο σύγχρονος κόσμος ανατρέπεται όταν μαθαίνει ότι συνδέεται με μια αρχαία μυστική οργάνωση που έχει αναλάβει την προστασία της Κωνσταντινούπολης. Ο Χακάν είναι ένας απλός άνθρωπος, και δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο ενός ήρωα, σε μια πόλη με 15 εκατομμύρια κατοίκους, η οποία αποτελεί τη γέφυρα της Δύσης και της Ανατολής, της παλιάς και της σύγχρονης εποχής. Θα μάθει όμως σύντομα πως η γενέτειρά του απειλείται από μια μυστήρια και απόκρυφη ομάδα αθανάτων, και πως καθήκον του είναι να τους σταματήσει. Όσο και αν δεν είναι προετοιμασμένος γι' αυτήν την αποστολή, όσο κι αν αντιστέκεται, καλείται να εκπληρώσει την προφητεία ως τελευταίος προστάτης της Κωνσταντινούπολης.
Share this Post:
Επικοινωνία