ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η ΚΥΡΙΑ ΦΑΖΙΛΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της νέας εβδομαδιαίας σειράς.

Η ΚΥΡΙΑ ΦΑΖΙΛΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της νέας εβδομαδιαίας σειράς.

Η κυρία Φαζιλέτ, μετά το θάνατο του άντρα της, μεγάλωσε τις κόρες της μόνη και με αρκετές δυσκολίες. Αποφασίζει, έστω και αργά να πραγματοποιήσει τα όνειρά της για μια πλούσια και άνετη ζωή, χρησιμοποιώντας τις κόρες της γι' αυτό.

Η γνωριμία των γυναικών με την οικογένεια Εγκεμέν θα αλλάξει τη ζωή της κυρίας Φαζιλέτ και των κοριτσιών της, της Ετζέ και της Χαζάν, ενώ οι ανατροπές στη ζωή τους θα είναι πολλές.

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας τούρκικης σειράς του TvAstor.com η οποία βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών τα τελευταία δύο χρόνια. Ας τους γνωρίσουμε...

Nazan Kesal (κυρία Φαζιλέτ)

Nazan Kesal (Φαζιλέτ)

Χήρα επί πολλά χρόνια, η κυρία Φαζιλέτ ζει με τις κόρες της σε ένα μικρό σπίτι, στοιχειωμένη από τα όνειρα που έκανε να ζήσει μια πλούσια και επιτυχημένη ζωή, χωρίς ποτέ όμως να παραιτείται από αυτά. Πιστεύει ότι το διαβατήριό της για το σκοπό αυτό θα είναι η όμορφη μικρή της κόρη, η Ετζέ, την οποία περιφέρει σε διαγωνισμούς ομορφιάς και casting για να την προωθήσει.

Deniz Baysal (Χαζάν)

Deniz Baysal (Χαζάν)

Πληγωμένη από την πεποίθηση ότι η μητέρα της δεν την αγαπά, η Χαζάν είναι πεισματάρα και αντιδραστική και επιτίθεται συνέχεια στην κυρία Φαζιλέτ, κατηγορώντας την ως αριβίστρια. Αν και εξαιρετικά όμορφη, κρύβει τη γυναικεία πλευρά της κάτω από ανδρικά ρούχα για να πάει κόντρα στη μητέρα της. Είναι ερωτευμένη με τον Σινάν, χωρίς όμως να το παραδέχεται.

Afra Saraçoğlu (Ετζέ)

Afra Saraçoğlu (Ετζέ)

Η Ετζέ είναι το μέσο που θα χρησιμοποιήσει η κυρία Φαζιλέτ για την αναρρίχηση της στην υψηλή κοινωνία. Εκείνη είναι πολύ μικρή για να αντιστέκεται στη μητέρα της, αλλά μοιάζει να μην συμμετέχει ζεστά στον αγώνα της. Άλλωστε, είναι ερωτευμένη με έναν φτωχό συμμαθητή της.

Alp Navruz (Σινάν)

Alp Navruz (Σινάν)

Ο πλέιμποι γιος της οικογένειας Εγκεμέν. Θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του και να διασκεδάζει όσο μπορεί περισσότερο. Πηγαίνει στο γυμναστήριο που εργάζεται η Χαζάν, αλλά δεν την έχει προσέξει ως γυναίκα. Γνωρίζει την Ετζέ σε ένα casting της οικογενειακής εταιρείας για την αναζήτηση της πιο όμορφης κοπέλας στην Τουρκία.

Çağlar Ertuğrul (Γιαγκίζ)

Çağlar Ertuğrul (Γιαγκίζ)

Είναι ο σοβαρός γιος της οικογένειας Εγκεμέν, ο οποίος προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια. Δρα πυροσβεστικά στις εντάσεις που δημιουργεί η συμπεριφορά του Σινάν στο οικογενειακό περιβάλλον.

Mahir Günşıray (Χαζίμ Εγκεμέν)

Mahir Günşıray (Χαζίμ Εγκεμέν)

Ο Χαζίμ Εγκεμέν είναι ο αρχηγός της οικογένειας και της οικογενειακής επιχείρησης. Χάνει τη γυναίκα του από το πρώτο επεισόδιο, ενώ θα εντυπωσιαστεί από την ομορφιά της Ετζέ.

Tolga Güleç (Γκιοκάν)

Tolga Güleç (Γκιοκάν)

Ο Γκιοκάν είναι ο πιο ήσυχος γιος της οικογένειας Εγκεμέν. Ο τρόπος με τον οποίο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τους είναι επιλέγοντας ως σύζυγό του τη Γιασεμίν, την οποία αποδεικνύεται ότι κανείς από την οικογένεια δεν εγκρίνει.

Hazal Türesan (Γιασεμίν)

Hazal Türesan (Γιασεμίν)

Η Γιασεμίν είναι η γυναίκα του Γκιοκάν. Είναι πρώην χορεύτρια, η οποία δεν καταφέρνει να γίνει αποδεκτή από τα μέλη της οικογένειας Εγκεμέν, με αποτέλεσμα να δέχεται πολύ συχνές επιθέσεις. Ωστόσο, κι εκείνη δεν είναι ήσυχο κορίτσι...

Ecem Baltacı (Σελίν)

Ecem Baltacı (Σελίν)

Η Σελίν είναι η μοναδική κόρη της οικογένειας Εγκεμέν, η οποία δείχνει να παλεύει να βρει ένα ρόλο μέσα στην οικογένεια. Μέχρι να τα καταφέρει, ασχολείται με το να εκνευρίζει και να προσβάλλει την Γιασεμίν.

Απολαύστε τη νέα δημοφιλή σειρά κάθε Κυριακή από το TvAstor.com!

Share this Post:
Επικοινωνία