ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Τζανσού Ντερέ μιλά για τον εαυτό της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

Η Τζανσού Ντερέ μιλά για τον εαυτό της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς της Τουρκίας, όμορφη, ταλαντούχα και επιτυχημένη. Φέτος επιστρέφει στις οθόνες με τη διαδικτυακή σειρά Şahsiyet (Προσωπικότητα), σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Με αφορμή τη νέα σειρά, η γοητευτική ηθοποιός έδωσε μια 'εφ' όλης της ύλης' συνέντευξη στην Hurriyet Pazar.

Πριν από κάποια χρόνια είχατε δηλώσει ότι δεν σας αρέσουν οι υπερβολές, να σας ρωτάνε πολλά πράγματα και να μιλάτε για αυτά εγκάρδια και με άνεση. Είστε κοινωνική;
Όχι, δεν είμαι. Έχω μια εσωστρεφή φύση και αποφεύγω τα μέρη τα οποία μαζεύουν πολύ κόσμο. Ωστόσο, με τους ανθρώπους που γνωρίζω και αγαπώ είμαι ανοιχτή και κοινωνική.

Δεν μοιράζεστε τις προσωπικές σας στιγμές;
Όχι, δεν τις μοιράζομαι. Βγαίνω έξω και διασκεδάζω, αλλά δεν μου αρέσει να κάνω επίδειξη. Για το λόγο αυτό, προτιμώ μέρη που είναι ασφαλή και αισθάνομαι ελεύθερη. Εάν περάσω καλά ένα βράδυ, δεν θα ασχοληθώ με το να ανεβάζω φωτογραφίες επί δέκα ημέρες.

Εδώ και αρκετά χρόνια δεν σας έχουμε δει με κάποιον…
Ναι, το γνωρίζω. Δεν υπήρξε κάποια σχέση που να προχωρήσει, ώστε να τη δείτε κι εσείς.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να μπείτε σε μια σχέση;
Δεν είναι εύκολο δυο διαφορετικοί άνθρωποι, να αναλάβουν ο καθένας την ευθύνη που τους αναλογεί και να 'προχωρήσουν σε μια σχέση', όπως λέμε. Ξεκινά κανείς μία σχέση, αλλά το δύσκολο είναι να προχωρήσει. Μπορεί στην πορεία να μη μπορέσουν να συνεχίσουν μαζί. Έτσι είναι τόσο οι ερωτικές, όσο και οι φιλικές σχέσεις.

Ας φτάσουμε και στην είδηση που εδώ και αρκετό καιρό απασχολεί την επικαιρότητα. Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ εσάς και του Ενγκίν Άκγιουρέκ;
Αυτή η είδηση δεν αληθεύει.

Γιατί και οι δύο πλευρές καθυστέρησατε τόσο πολύ για να το διαψεύσετε;
Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένετε από εμένα, αλλά δεν είμαι από αυτές που το διαψεύδουν μέσω των social media. Αν υπάρχει κάτι, φαίνεται. Εξάλλου, αυτή την εποχή δεν είναι εύκολο για κάποιον να κρυφτεί.

Είστε αναγνωρίσιμη από τότε που ήσασταν 17 χρονών. Τώρα που μεγαλώσατε τι θεωρείτε ότι έχετε μάθει;
Ότι όλα χρειάζεται να τα αφήνουμε πίσω μας... Ότι χρειάζεται να μην υπερεκτιμάμε τον εαυτό μας και ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε όσα πρόκειται να συμβούν. Ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η προσωπικότητα και η συνείδηση... και να μην τρελαινόμαστε.

Εδώ και πολλά χρόνια σας έχουν δώσει τον τίτλο της "ωραίας γυναίκας". Στη δουλειά σας έχετε αντιμετωπίσει προκατάληψη σε σχέση με αυτό;
Δεν με έχει επικρίνει κάποιος μπροστά μου, αλλά σίγουρα θα έχει γίνει. Εγώ ενοχλούμαι όταν κάποιος θεωρεί ότι η ομορφιά ήταν αυτό που έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο για να μου ανοιχτεί ο δρόμος προς την ευτυχία. Εάν δηλαδή κάναμε μια έρευνα για τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους, θα κέρδιζαν οι όμορφοι; Δεν το νομίζω καθόλου.

Είστε άπληστη;
Ας πούμε φιλόδοξη!

Το 'Şahsiyet' είναι η πρώτη σας δουλειά σε ψηφιακή πλατφόρμα. Τι νομίζετε ότι θα αλλάξει στο μέλλον με την ψηφιακή τηλεόραση;
Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για το μέλλον, δεν ξέρω τι θα συμβεί. Πάντως για την ώρα τα επεισόδια είναι μικρότερης διάρκειας, όπως σε όλο τον κόσμο, ενώ υπάρχει μια σχετική ελευθερία, οπότε λέμε τις ιστορίες χωρίς την λογοκρισία που υπάρχει στην τηλεόραση.

Στην νέα σειρά υποδύεστε μια αστυνομικό. Πώς προετοιμαστήκατε για το ρόλο σας;
Υποδύομαι τη Nevra και αρχικά έπρεπε να μάθω να κρατώ σωστά το όπλο. Οπότε, εκπαιδεύτηκα. Μετά, μελέτησα πολύ πρώην αστυνομικίνες. Πώς ζουν, πώς συμπεριφέρονται, ποια είναι η ψυχολογία τους. Με βοήθησαν πολύ επίσης οι σημειώσεις του Hakan Günday. Επίσης, άφησα τον εαυτό μου στα χέρια του Onur Saylak. Είναι τεράστια τύχη να σε σκηνοθετεί ένας εξαιρετικός ηθοποιός.

Ξαναβρίσκεστε για δεύτερη φορά με τον Haluk Bilginer μετά το 'Ezel'. Πώς είναι;
Ναι, ξαναβρισκόμαστε με διαφορετικούς χαρακτήρες και ρόλους. Και τρίτη και τέταρτη και πέμπτη, και όσες φορές να ξαναδουλέψουμε μαζί, θα είναι τέλειο.

O Haluk Bilginer σε συνέντευξη του ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την κοινωνία μας η οποία, όπως είπε, θρηνεί με κροκοδείλια δάκρυα. Εσείς θα κάνετε κάποιο σχόλιο;
Νομίζω από πάντα έτσι ήταν. Η κακία, η ρουφιανιά και η ανηθικότητα υπήρχαν ανέκαθεν, απλά τώρα που μπήκαν τα social media στη ζωή μας, τις συναντούμε συχνότερα. Το κακό έγινε πιο ορατό.

Πόσο ευσυνείδητη είστε;
Νομίζω πως όσο ευσυνείδητοι γινόμαστε με τον εαυτό μας, τόσο ασυνείδητοι είμαστε με τους άλλους. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα. Έτσι το βλέπω, είναι θλιβερό.

Είστε άτομο που του αρέσει να κρατά τις αποστάσεις. Πώς νιώθετε σήμερα που οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων δεν υπάρχουν;
Το εάν θα κρατά κανείς τις αποστάσεις μαζί σου ή όχι είναι κάτι που το ορίζεις εσύ ο ίδιος. Οπότε, εγώ προσέχω το χώρο μου, και ναι, είμαι ευαίσθητη σε αυτό το θέμα.

«Δεν με ενοχλεί το μέρος, αλλά οι άνθρωποι», έχετε πει…
Λατρεύω τη φύση, τα ζώα και τα παιδιά. Αλλά δεν μου αρέσουν οι μεγάλοι. Δεν είμαι πολύ σίγουρη για την αγάπη στους ανθρώπους. Θέλω να πω πως σίγουρα υπάρχουν αυτοί που αξίζουν να αγαπηθούν αλλά, για να είμαι ειλικρινής, οι περισσότεροι δεν το αξίζουν.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία