ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Μπαρίς Αρντούτς: Δεν παντρεύεται ακόμα!

Μπαρίς Αρντούτς: Δεν παντρεύεται ακόμα!

Οι φήμες θέλουν τον Μπαρίς Αρντούτς να παντρεύεται την καλή του μέσα στο καλοκαίρι. Όμως, εκείνος διέψευσε τις φήμες!

Ο Μπαρίς Αρντούτς και η Γκουπτσέ Οζάι είναι από τα ζευγάρια που οι δημοσιογράφοι ανυπομονούν να δουν να παντρεύονται. Καθώς η σχέση τους μετρά τρία χρόνια πλέον, σε κάθε κοινή έξοδο το ζευγάρι δέχεται την ερώτηση για το γάμο του.

Αυτό συνέβη και πριν από μερικές ημέρες όταν ο Μπαρίς Αρντούτς, που έγινε το πρόσωπο γνωστής εταιρείας αθλητικών, παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου.

Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν πως από διάφορες πηγές έχει γίνει γνωστό ότι το καλοκαίρι σχεδιάζει να ντυθεί γαμπρός. Εκείνος απάντησε: "Όταν πρόκειται να συμβεί, θα σας το ανακοινώσουμε. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ για αυτά τα θέματα. Όταν έρθει η ώρα, θα το μοιραστούμε μαζί σας. Άλλωστε, την ευτυχία σου όσο τη μοιράζεσαι τόσο μεγαλώνει...".

Οι θαυμάστριες του Μπαρίς μπορούν να χαίρονται ακόμα που ο γοητευτικός ηθοποιός παραμένει εργένης, αλλά και γιατί το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει η νέα κινηματογραφική του ταινία, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα τον απολαύσουμε κατά πάσα πιθανότητα και στη μικρή οθόνη, σε μια καινούρια σειρά.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία