ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Ασλί Ενβέρ και ο Μουράτ Μποζ δεν είναι πλέον μαζί!

Η Ασλί Ενβέρ και ο Μουράτ Μποζ δεν είναι πλέον μαζί!

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Ασλί Ενβέρ να έχει δώσει τέλος στη σχέση της με τον Μουράτ Μποζ, μετά από 2,5 χρόνια που ήταν μαζί. Η απόφαση φαίνεται πως ήταν κοινή, ενώ η Ασλί έχει ήδη φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί.

Ο χωρισμός χαρακτηρίστηκε ξαφνικός, αφού μόλις πριν από ένα περίπου μήνα (8 Μαρτίου) η Ασλί είχε ανεβάσει φωτογραφία των δυο τους στο Instagram, γράφοντας "Σ’ αγαπώ"!

Η σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει το 2016, όταν η Ασλί συμμετείχε στα γυρίσματα του τηλεοπτικού σόου 'O SES TÜRKIYE' (Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – αντίστοιχο του ΤHE VOICE), στο οποίο ο Μουράτ είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Το ζευγάρι είχε περάσει μια μεγάλη κρίση και χώρισε Μάιο του 2017. Τότε, ο χωρισμός τους είχε διαρκέσει 2 μήνες. Στην συνέχεια, η Ασλί και ο Μουράτ αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή και μάλιστα, είχε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου. Τον τελευταίο καιρό, όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι βρισκόταν πολύ κοντά στο επόμενο βήμα, προς τον γάμο, αν και υπήρχαν στοιχεία για δυσκολίες στη σχέση του. Ωστόσο, η είδηση του χωρισμού ήταν εντελώς απροσδόκητη.

Πάντως, κανείς από τους δύο δεν έχει ακόμη διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες τους από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Tι είπε για το χωρισμό ο 'κολλητός' του Μουράτ
Ο κολλητός φίλος του Μουράτ Μποζ, ο κωμικός Εσέρ Γενενλέρ, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με τον πρόσφατο χωρισμό του καλού του φίλου, απάντησε ότι δεν γνώριζε την είδηση, ενώ σχολίασε: «Ακόμη δεν έχω μιλήσει με τον Μουράτ. Ακόμα κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα τα ξαναβρούν αυτοί!»
 
Κι εμείς τους ευχόμαστε πάντως να τα ξαναβρούν!
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία