ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Κενάν Ιμιρζαλίογλου - Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Και πάλι μαζί!

Κενάν Ιμιρζαλίογλου - Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Και πάλι μαζί!

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου και την Μπεργκιουζάρ Κορέλ να συναντιούνται ξανά σε νέα κινηματογραφική ταινία. Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών που αγαπήσαμε στη θρυλική τηλεοπτική σειρά KARADAYI θα συνεργαστεί ξανά τρία χρόνια μετά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τόσο ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου όσο και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ είδαν με πολύ θετικό μάτι την πρόταση που τους έγινε να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε ταινία. Οι πρώτες συζητήσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και η παραγωγός εταιρεία έχει λάβει την άδεια να συνεχίσει τις διαδικασίες.

Η πρόταση αυτή ήρθε σε πολύ καλή στιγμή για τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου, καθώς η τελευταία του δουλειά 'ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ' (MEHMED BIR CIHAN FATIHI) δεν είχε επιτυχία και σταμάτησε από τα πρώτα επεισόδια.

Όταν ο Κενάν κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα συνεργασία με την Μπεργκιουζάρ Κορέλ, είπε: «Η χημεία μας με τη Μπεργκιουζάρ έχει δέσει χρόνια τώρα. Από το να πάρω το ρίσκο με μια καινούργια ηθοποιό, την οποία δεν γνωρίζω, θεωρώ ότι η Μπεργκιουζάρ είναι η πιο κατάλληλη για τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο».  

Θα περιμένουμε να δούμε την ταινία στη μεγάλη οθόνη και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία