ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Οζτζάν Ντενίζ: γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα μήνυμα προς το γιο του!

Οζτζάν Ντενίζ: γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα μήνυμα προς το γιο του!

Ο Οζτζάν Ντενίζ γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 19 Μαΐου (μπήκε στα 46) και αυτή την ημέρα διάλεξε για να μοιραστεί με όλους μας τα βαθιά αισθήματα αγάπης και συγκίνησης που τον έχουν πλημμυρίσει από την ημέρα που κράτησε για πρώτη φορά τον γιο του στην αγκαλιά του, τον περασμένο μήνα.

Ο διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό μήνυμα προς το γιο του μαζί με μια φωτογραφία του μέσα από το μαιευτήριο.

 

Αυτό είναι το μήνυμα του:

«Σήμερα είναι τα γενέθλια μου... Τα σωθικά μου γεμίζουν από  κάθε βλέμμα που ανταλλάσσουμε, από την ευλογημένη μυρωδιά σου, το στόμα μου ξεχειλίζει από ευχαριστίες. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ! Δεν θα πω να μη φέρει ο Θεός κοντά σου κακούς ανθρώπους, δεν θα ευχηθώ να σε κρατήσει μακριά από τα λάθη και τις δυσκολίες, αυτά θα τα ζήσεις γιατί αυτός είναι ο κανόνας της ζωής. Και είναι ένας απαραίτητος κανόνας. Θα σε διδάξει η ζωή με τα λάθη που θα κάνεις, με τις δυσκολίες που θα συναντήσεις και με τους κακούς ανθρώπους που θα έρθεις αντιμέτωπος. Ως πατέρας σου, θα προσπαθώ και θα προσεύχομαι διαρκώς γι’ αυτά, να γίνεις δυνατός, ανθεκτικός και έξυπνος. Σου γράφω αυτά εδώ, γιατί δεν θέλω να χαθούν όσα σου γράφω. Θέλω να τα διαβάσεις και να τα βρίσκεις μπροστά σου, όταν που θα είσαι σε θέση και μετά.

Και να μη ξεχνάς, πως όποιοι κι αν είναι οι κανόνες, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου. Όσο έχω τη δύναμη, όσο έχω τα λογικά μου, μέχρι την τελευταία μου αναπνοή, θα σε συνοδεύω ψυχή τε και σώματι. Όταν θα σκέφτεσαι μην πάρεις λάθος αποφάσεις, όταν θα πρέπει να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος, όταν θα βρίσκεις διέξοδο από αυτό που ασφυκτιείς, όταν θα πρέπει να έχεις διαρκώς ανοιχτό το μυαλό σου, σε κάθε κατάσταση που θα πρέπει να αλλάξεις οπτική και να δεις και άλλες εναλλακτικές, γιατί έτσι πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις, και όποιος άνθρωπος πάνω στον πλανήτη ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις και εσύ, να μάθεις την αναγκαιότητα του να μαθαίνεις και του να σκέφτεσαι, ότι ακόμη κι αν βρίσκεσαι μακριά πρέπει να δίνεις αξία στο δεσμό της οικογένειας, ότι πρέπει να τιμάς τους πραγματικούς φίλους...

Όταν βρεις τη αγάπη, δεν πρέπει να ακούς τι λένε οι άλλοι, θα σου στερήσει την ενέργεια για ζωή. Μείνε μακριά από τους ανθρώπους που σε μειώνουν, όποιοι κι αν είναι αυτοί και μάθε να γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ ιδιοκτησίας και δουλείας, μεταξύ σύνδεσης και εξάρτησης. Πρέπει να σέβεσαι τις γυναίκες και να είσαι ευγενικός μαζί τους, δεν πρέπει να είσαι αγενής και να έχεις στερεότυπα για κανέναν, πρέπει να κερδίζεις τα χρήματα σου δουλεύοντας και σε καμία περίπτωση να μη κλέψεις, πρέπει να μη φοβάσαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου όσο μεγάλα κι αν είναι, αλλά δεν πρέπει να γίνεις δούλος των χρημάτων ή της δόξας. Δεν πρέπει να είσαι ούτε τσιγκούνης ούτε απερίσκεπτος με τα χρήματα. Έχεις πολλά να μάθεις από τις στερήσεις, η αγένεια είναι η δύναμη των αδύναμων ανθρώπων, αλλά εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος για το πότε χρειάζεται να απαντάς, να αγαπάς τη φύση και τα ζώα, να εκτιμάς την επιστήμη και την τέχνη και όσο έχω ζωή θα προσπαθώ να σου μάθω και άλλα ακόμη μέσα από την εμπειρία μου. Η μοναδική μου ευχή είναι αυτή:  Σε αγαπώ πολύ, ευτυχώς που γεννήθηκες!»

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία