ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (UFAK TEFEK CINAYETLER): η σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ!

ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (UFAK TEFEK CINAYETLER): η σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ!

Για τις τούρκικες παραγωγές, η φετινή σεζόν δεν ήταν από τις εύκολες. Αν και πολλές σειρές ξεκίνησαν –και μάλιστα με ιδιαίτερες αξιώσεις– λίγες κατάφεραν να αγαπηθούν από το τηλεοπτικό κοινό και να συνεχίσουν. Μία από αυτές είναι η σειρά ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (UFAK TEFEK CINAYETLER)!

Η σειρά περιγράφει τα σκοτεινά μυστικά ανάμεσα σε τέσσερις γυναίκες, τέσσερις άντρες, έναν παθιασμένο έρωτα, τα ψέματα που λένε απροκάλυπτα ο ένας στον άλλον και έναν ατελείωτο ανταγωνισμό.

Η ιστορία ξεκινά με την επιστροφή της Ογιά στο Σαρμασίκ (ένα προάστιο της Κωνσταντινούπολης), οπότε πλέον η Μερβέ, η Ογιά, η Αρζού και η Πελίν, που είναι φίλες από το λύκειο, έρχονται και πάλι κοντά.

Και τι επανένωση θα είναι αυτή! Μεταξύ τους αρχίζει πλέον ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που καταλήγει στο έγκλημα!

Όταν το παρελθόν αντικατοπτρίζεται στο παρόν, παλιές κακίες που είναι θαμμένες γίνονται οργή και στο τέλος επέρχεται η καταστροφή. Ο επιθεωρητής Κεμάλ του τμήματος ανθρωποκτονιών και η βοηθός του, η επιθεωρητής Ντεριά, για να λύσουν την μπερδεμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας συναντιούνται με τους αυτόπτες μάρτυρες και προσπαθούν να καταλάβουν το περιστατικό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Gökçe Bahadır (Ογιά), Aslıhan Gürbüz (Μερβέ), Bade İşçil (Πελίν), Tülin Özen (Αρζού), Mert Fırat  (Σερχάν), Selim Bayraktar (Εντίπ),  Ferit Aktuğ (Ταϊλάν), Yıldıray Şahinler (Μεχμέτ).

Η σειρά σειρά ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (UFAK TEFEK CINAYETLER) είναι από τις πιο ακριβές παραγωγές της τουρκικής τηλεόρασης. Αρκεί να αναφέρουμε ότι για τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς δαπανήθηκαν για την γκαρνταρόμπα των τεσσάρων πρωταγωνιστριών περί τις 400 χιλιάδες λίρες. Για καθεμία ηθοποιό τα φορέματα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια κόστισαν από 100 χιλιάδες λίρες.

Την παραγωγή υπογράφει η Ay Yapım, η σκηνοθεσία είναι των Ali Bilgin και Deniz Yorulmazer, ενώ το σενάριο είναι του Meriç Acemi.

Μήν χάσετε το πρώτο επεισόδιο της σειράς τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018.

Μόνο στο TvAstor.com!

Share this Post:
Επικοινωνία