ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Μπουράκ Οζτσιβίτ – Φαχριγιέ Εβτζέν: Προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους;

Μπουράκ Οζτσιβίτ – Φαχριγιέ Εβτζέν: Προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους;

Οι φήμες για σύννεφα στο γάμο του Μπουράκ Οζτσιβίτ και της Φαχριγιέ Εβτζέν δεν έχουν σταματημό. Γι’ αυτό και όταν οι δημοσιογράφοι τους συνάντησαν πριν λίγες ημέρες σε κάποιο μαγαζί στο Μπεμπέκ, δε δίστασαν να τους ρωτήσουν για τα σενάρια που τους θέλουν να κάνουν ψυχοθεραπεία ζεύγους για να σώσουν το γάμο τους.

Το ζευγάρι δεν απέφυγε την ερώτηση, αλλά με χαμόγελο απάντησαν: «Είμαστε πολύ καλά, δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο». Στη συνέχεια ο Μπουράκ και η Φαχριγιέ αποχώρισαν με ένα εντυπωσιακό τζιπ Grand Cherokee του 2002.

Συνεχίζουν να ακολουθούν την τακτική «…και μαζί, αλλά κυρίως μόνοι»
Ο Μπουράκ Όζτσιβίτ και η Φαχριγιέ Εβτζέν έχουν επιλέξει μια πολύ ενδιαφέρουσα τακτική στα social media. Ανεβάζουν κάποιες λίγες κοινές φωτογραφίες τους, αλλά κυρίως επιλέγουν τις μοναχικές. Επίσης, τις σπάνιες κοινές φωτογραφίες που ανεβάζει ο ένας, ποτέ δεν τις κοινοποιεί ο άλλος.

Αυτή η συμπεριφορά προκαλεί ερωτηματικά και σχόλια από τους θαυμαστές του ζευγαριού, γι’ αυτό και οι δημοσιογράφοι τους έχουν θέσει τη σχετική ερώτηση. Εκείνοι φαίνεται να πιστεύουν πως είναι καλύτερα να διαχωρίζουν τα προσωπικά από τα επαγγελματικά τους.

Πάντως, πρόσφατα έσπασαν τον κανόνα «ο καθένας μόνος του» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αφρική. Η Φαχριγιέ ερωτεύτηκε ένα τσιτάχ και πρώτη εκείνη ανέβασε φωτογραφίες μαζί του, τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα τράβηξε ο Μπουράκ. Αργότερα, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Under the influence of the magic» (Υπό την επίδραση της μαγείας)!

Ο Μπουράκ πάντως, αν και έκανε ‘Like’ στη φωτογραφία, δεν την μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία