ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

SPECIAL SUMMER OFFER - Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... ΚΑΥΤΗ!

SPECIAL SUMMER OFFER - Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... ΚΑΥΤΗ!

SPECIAL SUMMER OFFER!

Αποκτήστε την ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ή ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή με 50% ΕΚΠΤΩΣΗ από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου για να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο θέαμα!

Τι πρέπει να κάνετε

  • Από τα πακέτα των συνδρομών μας (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια), επιλέξτε την ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ή την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή (ΠΡΟΣΟΧΗ: η προσφορά μας δεν ισχύει για τα υπόλοιπα πακέτα συνδρομών).

  • Εάν δεν είστε ήδη μέλος μας, κάντε την εγγραφή σας.

  • Εισάγετε τον κωδικό SUM2018 στο ειδικό πλαίσιο, πατήστε ΕΦΑΡΜΟΓΗ (για να υπολογιστεί η έκπτωση) και στη συνέχεια ΕΠΟΜΕΝΟ για να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν φθάσετε μέχρι τη διαδικασία πληρωμής της συνδρομής σας χωρίς να την ολοκληρώσετε, ο κωδικός δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δεύτερη προσπάθεια. Εάν, ωστόσο, θέλετε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@TvAstor.com για να σας βοηθήσουμε.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ!

Share this Post:
Επικοινωνία