ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN) - Η νέα σειρά που έρχεται στο TvAstor.com!

ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN) - Η νέα σειρά που έρχεται στο TvAstor.com!

ΜΙΑ ΖΩΗ

Μια ιστορία επιβίωσης με επίκεντρο τη μητρική αγάπη που υπερνικά όλα τα εμπόδια!
Μια σκληρή παιδική ηλικία, μια δύσκολη ενηλικίωση, ένας έρωτας που θα λήξει άδοξα… και δύο πρόσωπα από το παρελθόν που θα έρθουν για να δοκιμάσουν τη ζωή της Μπαχάρ!

Εγκαταλελειμμένη από τη μητέρα της όταν ήταν 8 ετών, η  Μπαχάρ χάνει αργότερα τη γιαγιά και τον πατέρα της. Σε μία εποχή που αισθάνεται μόνη, συναντά τον Σαρπ, τον οποίο ερωτεύεται τρελά. Μετά από μερικά χρόνια ευτυχίας, ο Σαρπ χάνεται εντελώς απροσδόκητα και η Μπαχάρ μένει μόνη με  τα δύο της παιδιά.

Έχοντας πλέον συντροφιά τη  φωτογραφία του άνδρα της και μιλώντας σε αυτήν, αναπολεί τις ευτυχισμένες ημέρες που πέρασαν μαζί. Αυτές οι μνήμες της χρησιμεύουν ως γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Αυτή η νεαρή και όμορφη γυναίκα έχει αφιερώσει πια  τη ζωή της και τη  καρδιά της στα παιδιά της...

H Μπαχάρ θα προσπαθήσει να μετατρέψει τη ζωή σ’ ένα παιχνίδι, προσπαθώντας να διασκεδάσει τη φτώχεια, ώστε τα παιδιά της να μη χάσουν την αθωότητά τους. Πιστεύει ότι όταν κάποιος χαμογελά, η καρδιά του το ανταποδίδει και χαμογελά κι εκείνη. Μετά από είκοσι χρόνια, η μητέρα της,  η Χατιτζέ, επανέρχεται στη ζωή της, καθώς και η αδερφή της, η Σιρίν. Αυτή η νεαρή γυναίκα θα κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει τη μητέρα της και την Μπαχάρ  να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Η Σιρίν, όμως, κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό!

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

BAHAR ÇEŞMELİ: Η Μπαχάρ ανατράφηκε από τον πατέρα της, καθώς η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν ήταν 8 ετών. Βρήκε την ευτυχία όταν ερωτεύτηκε τον Σαρπ και δημιούργησαν οικογένεια. Όταν ο Σαρπ πεθαίνει εντελώς απροσδόκητα, η  Μπαχάρ αφοσιώνεται στα δυο παιδιά της.

SARP ÇEŞMELİ: Ο Σαρπ είναι ένας όμορφος και περιπετειώδης νεαρός άνδρας, του οποίου το μεγαλύτερο πάθος είναι η ορειβασία. Η φωτογραφία, η συλλογή μουσικών άλμπουμ από όλο τον κόσμο είναι τα άλλα ενδιαφέροντά του.

HATİCE SARIKADI: Η Χατιτζέ, η μητέρα της Μπαχάρ, χώρισε τον πρώτο της άνδρα εγκαταλείποντας την κόρη της, και ξεκίνησε μια νέα ζωή με τον Ενβέρ. Μόλις γεννήθηκε η κόρη τους, αφήνει το παρελθόν πίσω και αφιερώνει τον εαυτό της στη μικρή κόρη της.

DORUK ÇEŞMELİ: Ο 4χρονος Ντορούκ έχει πλούσια φαντασία, είναι πολύ έξυπνος και έχει πολλές  ευαισθησίες.

NISAN ÇEŞMELİ: Η Νισάν, η 7χρονη κόρη της Μπαχάρ, είναι από τη φύση της χαρούμενη, αισιόδοξη, έξυπνη, ευαίσθητη και ενθουσιώδης.

ŞİRİN SARIKADI: Η Σιρίν είναι η ετεροθαλής αδερφή της Μπαχάρ. Έχει δύσκολο  χαρακτήρα, είναι ανασφαλής, εσωστρεφής, με πολλά ψυχολογικά προβλήματα και προτιμά να μένει μακριά από άλλους.

ENVER SARIKADI: Ο Ενβέρ, ο δεύτερος σύζυγος της Χατιτζέ, είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν έχει υψηλές φιλοδοξίες και είναι πάντα ικανοποιημένος με τα λίγα, αντίθετα με τη γυναίκα του που ενδιαφέρεται πολύ για τα χρήματα.

Share this Post:
Επικοινωνία