ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί τις πρακτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και την αποκάλυψη ορισμένων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας πληροφοριών, από το TvAstor.

 

Οι κωδικοί πρόσβασης και πρόσβασης λογαριασμού

Το μέλος που δημιουργεί έναν λογαριασμό στο AstorTv είναι αυτό που έχει την πρόσβαση και τον έλεγχο του λογαριασμού. Για να διατηρεί τον έλεγχο του λογαριασμού και να αποτρέπει οποιονδήποτε από την πρόσβαση σε αυτόν, ο κάτοχος του λογαριασμού δεν πρέπει να αποκαλύπτει τον κωδικό πρόσβασης, ούτε τα στοιχεία μεθόδου πληρωμής του λογαριασμό σε κανέναν. Ο κάτοχος λογαριασμού είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση και τη διατήρηση της ακρίβειας των πληροφοριών που μας παρέχει σχετικά με το λογαριασμό του.

 

Συλλογή Πληροφοριών

Λαμβάνουμε και αποθηκεύουμε από τον λογαριασμό σας πληροφορίες σχετικά με εσάς. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να είναι:

• Οι πληροφορίες που μας παρέχετε. Συλλέγουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας, όπως: το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη χώρα διαμονής, τον τρόπο πληρωμής και τον αριθμό τηλεφώνου. Όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλετε θα πρέπει να είναι αληθή, ακριβή και πλήρη και θα πρέπει να τα ενημερώνετε ή διορθώνετε όποτε απαιτείται.

• Οι πληροφορίες που συλλέγονται όταν κάνετε σχόλια ή αξιολογήσεις, ρυθμίσεις του λογαριασμού, επιλογές σειρών κ.ά.

• Οι πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από τη χρήση των υπηρεσιών μας, από τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί μας και τη διαφήμιση μας. Επίσης, αναγνωριστικά συσκευών, λογισμικά χαρακτηριστικά, πληροφορίες σύνδεσης, στατιστικά στοιχεία σχετικά με προβολές σελίδων, παραπομπές διευθύνσεων URL, τη διεύθυνση IP. 

 

Χρήση των Πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για την παροχή, την ανάλυση, τη διαχείριση, την ενίσχυση και την εξατομίκευση των υπηρεσιών μας και για τη διευκόλυνση του τμήματος marketing να επεξεργαστεί την εγγραφή σας, τις παραγγελίες σας και τις πληρωμές σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για:

- Την πρόληψη, την ανίχνευση και τη διερεύνηση δυνητικής συμμετοχής σε παράνομες δραστηριότητες ή απειλής από τέτοιες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της απάτης, και της επιβολής των δικών μας όρων

- την ανάλυση και κατανόηση των αναγκών σας και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας

- την επικοινωνία μας μαζί σας σχετικά με την υπηρεσία μας, ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε ειδήσεις για την υπηρεσία TvAstor, ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Με τη χρήση της υπηρεσίας TvAstor συναινείτε στην προπεριγραφείσα χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς ή τρίτο φορέα με τον οποίο συνεργαζόμαστε για την υποστήριξη και εκτέλεση της υπηρεσίας TvAstor. Οι επιλογές σας

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας μέσω email, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας και να επιλέξετε την απενεργοποίηση της λήψης ενημερώσεων. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για διακοπή λήψης ενημερώσεων ο οποίος περιέχεται σε κάθε email που σας αποστέλλεται. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορείτε να διαγραφείτε από ορισμένου είδους  αλληλογραφία, όπως είναι τα μηνύματα που σχετίζονται με τις συναλλαγές του λογαριασμού σας παρά μόνο με την πλήρη διαγραφή του λογαριασμού σας η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας.

 

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε τα απαραίτητα και κατάλληλα διαχειριστικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση και τροποποίηση. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των πληροφοριών σας και δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία τυχόν προκύψει από τις παράνομες και μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες τρίτων εις βάρος των προσωπικών σας πληροφοριών.

Αλλαγές στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από καιρό σε καιρό ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες νομικές, κανονιστικές ή λειτουργικές απαιτήσεις. Θα παρέχουμε προειδοποιήσεις για το ενδεχόμενο τέτοιων αλλαγών. Η αδιάλειπτη χρήση της υπηρεσίας TvAstor μετά από κάθε τέτοια αλλαγή, θα συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή της.

Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε κάποιον από τους όρους της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μπορείτε να ακυρώσετε τη χρήση της υπηρεσίας TvAstor.

Share this Post:
Επικοινωνία