ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Συστήστε το TvAstor στους φίλους σας και απολαύστε το δωρεάν!

Συστήστε το TvAstor στους φίλους σας και απολαύστε το δωρεάν!

Το TvAstor αποφάσισε να επιβραβεύει όσους συστήνουν την υπηρεσία σε νέους συνδρομητές, με την προϋπόθεση ότι εκείνοι θα αγοράσουν τουλάχιστον μία συνδρομή!

Μάθετε τι πρέπει να κάνετε:

  1. Δείτε τον προσωπικό κωδικό σας πατώντας ΕΔΩ (ο προσωπικός κωδικός σας είναι πάντοτε διαθέσιμος στο προφίλ σας)
  2. Στείλτε τον κωδικό αυτό σε όσους φίλους/ες πιστεύετε ότι θα έβρισκαν ενδιαφέρον το περιεχόμενο του TvAstor
  3. Για κάθε έναν από τους φίλους σας που θα αγοράσει μία συνδρομή (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια), εσείς θα κερδίσετε αυτόματα έναν μήνα δωρεάν πρόσβασης στην υπηρεσία!
  4. Το ίδιο δώρο θα κερδίσει και ο φίλος σας που έκανε τη συνδρομή!

Χρήσιμες λεπτομέρειες:

Για τον αποστολέα του κωδικού

  • Ο ένας μήνας δωρεάν πρόσβασης στο TvAstor ενεργοποιείται αυτόματα για όποιον δεν έχει άλλη ενεργή συνδρομή ή αμέσως μετά τη λήξης της τελευταίας ενεργής συνδρομής του. Εάν για παράδειγμα, έχετε ενεργή τριμηνιαία συνδρομή και ένας φίλος σας χρησιμοποιήσει τον κωδικό σας, τότε η τρέχουσα συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν ακόμα μήνα αμέσως μετά τη λήξη της, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Όσο περισσότεροι φίλοι σας χρησιμοποιήσουν τον κωδικό σας, τόσους μήνες δωρεάν πρόσβασης θα κερδίσετε! Τέλειο;

Για τον χρήστη του κωδικού που αγόρασε συνδρομή στο TvAstor

  • Όποια συνδρομή και αν επιλέξει να αγοράσει χρησιμοποιώντας τον κωδικό που έλαβε από κάποιον φίλο (αναγράφοντάς στον στο πεδίο ‘Κωδικός προσφοράς’ / ‘Promo Code’ και πατώντας ‘ΕΦΑΡΜΟΓΗ’ / ‘APPLY’), θα κερδίσει αυτόματα έναν επιπλέον μήνα δωρεάν πρόσβασης στην υπηρεσία.



    Για να κερδίσει περισσότερους μήνες δωρεάν πρόσβασης, δεν έχει παρά να συστήσει το TvAstor και στους δικούς του φίλους!
  • Κάθε νέος χρήστης, μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο έναν κωδικό και μόνο για μια φορά. Εάν, δηλαδή, κάποιος λάβει κωδικό από δύο φίλους που προτείνουν την υπηρεσία, μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο τον έναν. Η χρήση ενός κωδικού ακυρώνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει άλλον κωδικό.
Share this Post:
Επικοινωνία