ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Οι μικροί «Σταρ» των τούρκικων σειρών! Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής;

Οι μικροί «Σταρ» των τούρκικων σειρών! Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής;

Τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στις τούρκικες τηλεοπτικές σειρές συχνά κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ οι χιλιάδες ακόλουθοί τους στο Instagram αποδεικνύουν το πόσο δημοφιλή είναι.

Ποιο τηλεοπτικό παιδί έχει τους περισσότερους ακολούθους;

Μπερέν Γκιοκγιλντίz

H πολυτάλαντη Μπερέν Γκιοκγιλντίz είναι το πιο αγαπητό παιδί-ηθοποιός. Η 9χρονη μικρή μας καθήλωσε στη σειρά ANNE, και τώρα συνεχίζει να μαγεύει το τηλεοπτικό κοινό στη νέα σειρά KIZIM (Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ).

Η Μπερέν γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και είναι η πιο αγαπητή από όλους, γεγονός που μαρτυρούν και οι 536.667 ακόλουθοί της στο Instagram! Τον λογαριασμό της, φυσικά, διαχειρίζεται η μητέρα της!

Ιζαμπέλα Νταμλά Γκιουβενιλίρ

Η Ιζαμπέλα Νταμλά Γκιουβενιλίρ, η μικρή ‘Ελίφ’ στην ομώνυμη σειρά, ακολουθεί την συνομήλική της Μπερέν Γκιοκγιλντίζ στις προτιμήσεις του κοινού, με 465.590 ακολούθους.

Η όμορφη Ιζαμπέλα, που έχει γεννηθεί στην Τραπεζούντα, ομολογεί ότι πάντα ο κόσμος τη ρωτά από πού κατάγεται εξαιτίας του ονόματός της.

Ζεïνέπ Ογρέν

Η ετεροθαλής αδελφή της ‘Ελίφ’ στη σειρά ‘ELIF’, η ‘Τουγκτσέ’, την οποία υποδύεται η 12χρονη Ζεïνέπ Ουγρέν, έρχεται τρίτη στο Instagram με 248.239 ακολούθους.

Η Ζεϊνέπ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και είναι στην πραγματικότητα πολύ γλυκιά και αγαπητή, σε αντίθεση με την ‘Τουγκτσέ’ την οποία υποδύεται στη σειρά ‘ELIF’ που προσπαθεί συνεχώς να κάνει τη ζωή της αδελφής της δύσκολη. Επίσης, είναι πολύ δραστήρια και στο κανάλι της στο YouTube!

Κιουμπρά Σουζγκιούν

Η Κουμπρά Σουζγούν, η τηλεοπτική ‘Νισάν’, η κόρη της ‘Μπαχάρ’ στη σειρά ‘ΜΙΑ ΖΩΗ’ (KADIN), ακολουθεί σε δημοτικότητα.

Είναι γεννημένη κι εκείνη το 2009 και έχει 86.490 ακολούθους.

Εσμά Γιλμάζ

Η Εσμά Γιλμάζ, η μικρή ‘Μπιουσρά’ από τη σειρά ‘ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ’  έχει και αυτή 86.174 ακόλουθους.

Αλή Σεμί Σεφίλ

Ο Αλή Σεμί Σεφίλ, ο μικρούλης ‘Ντορούκ’ της σειράς ‘ΜΙΑ ΖΩΗ’ (KADIN), βρίσκεται μετά τα κορίτσια, με 48.229 ακολούθους.

Share this Post:
Επικοινωνία