ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Ντενίζ Μπαϊσάλ μας δείχνει προτάσεις μακιγιάζ για μελαχρινές!

Η Ντενίζ Μπαϊσάλ μας δείχνει προτάσεις μακιγιάζ για μελαχρινές!

Έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια, eye liner και κόκκινο κραγιόν. Αυτά είναι τα τρία βασικά εργαλεία για τις μελαχρινές που δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητες. Μαθαίνουμε περισσότερα μυστικά μακιγιάζ με μοντέλο την Ντενίζ Μπαϊσάλ! 

Μπορεί οι ξανθές και οι κοκκινομάλλες να χρειάζονται απαραίτητα τη mascara, οι μελαχρινές όμως δεν την χρειάζονται τόσο. Φυσικά με την mascara τονίζονται οι βλεφαρίδες, αλλά το βασικό εργαλείο μακιγιάζ για να τονιστούν τα μάτια είναι το eyeliner. Έτσι, η προσοχή επικεντρώνεται στο καλοσχηματισμένο φρύδι, το οποίο πλαισιώνει το πρόσωπο, ενώ ένα υγρό eyeliner θα δώσει ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τέλεια επιδερμίδα! Το καστανό είναι ένα χρώμα που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο «καθαρή», αρκεί να καλυφθούν οι ατέλειες και οι κοκκινίλες, για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μια ματ πούδρα που θα σταθεροποιήσει την κάλυψη και θα αφήσει την επιδερμίδα βελούδινη είναι ό,τι πρέπει για ένα υπέροχο μακιγιάζ!

Η καφέ απόχρωση είναι must για τη δημιουργία ενός smoky eye με μπρονζέ τόνους. Ένα καφέ μολύβι ματιών μπορεί να περαστεί σε ολόκληρο το πάνω και κάτω βλέφαρο, ενώ το πινέλο θα βοηθήσει να «σβήσει» και να ολοκληρωθεί η μπρονζέ σκιά. Το κατάλληλο κραγιόν για το συγκεκριμένο μακιγιάζ, δεν είναι άλλο από το ‘nude’.

Ας τονίσουμε τα φρύδια! Μπορεί να φαίνονται απλά σαν κάποιες μικρές ‘τριχούλες’, όμως τα φρύδια είναι κάτι περισσότερο. Ένα καφέ σκούρο μολύβι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση του τόξου και ένα σωστό σχήμα, καθώς και για να τονίσουμε λίγο το αποτέλεσμα.

Λέμε ‘ναι’ στις γήινες αποχρώσεις και τις μπρονζέ λεπτομέρειες. Ξεκινώντας με την σωστή βάση ανάλογα με την επιδερμίδα, συνεχίζουμε με το σωστό concealer. Στην συνέχεια, απλώνουμε μια πούδρα σε καφέ απόχρωση σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στις γωνίες. Τέλος, ένα ρουζ σε ροδακινί τόνους και ολοκληρώνουμε με γυαλάδες πάλι σε μπρονζέ απόχρωση.

Η επιλογή του σωστού ρουζ δεν είναι εύκολη υπόθεση για τις μελαχρινές γυναίκες. Οι ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα, γιατί «γλυκαίνουν» το πρόσωπο.  Ας μην ξεχνάμε ότι το ρουζ, για να κάνει τη δουλειά του, χρειάζεται «στρωμένη» επιδερμίδα. 

Οι μελαχρινές δείχνουν κούκλες με το φλογερό κόκκινο κραγιόν! Φυσικά και όλες οι γυναίκες μεταμορφώνονται με αυτό, αλλά στις μελαχρινές ειδικά ταιριάζει γάντι, διότι φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο.

Πρέπει να βρούμε την απόχρωση εκείνη που ταιριάζει στο πρόσωπό μας και μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα! Δοκιμάζοντας τις αποχρώσεις του βατόμουρου και το κόκκινου, από το πιο φλογερό ανοιχτό μέχρι το πιο βαθύ σκούρο του κρασιού, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία