ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Τζανσού Ντερέ – Μπερέν Γκιοκγιλντίζ: Ξανά μαζί!

Τζανσού Ντερέ – Μπερέν Γκιοκγιλντίζ: Ξανά μαζί!

H Τζανσού Ντερέ η τηλεοπτική ‘μητέρα’ της Μπερέν Γκιοκγιλντίζ στη σειρά ‘ANNE’ επιφύλαξε μια έκπληξη στην ‘κόρη’ της στο πλαίσιο των γυρισμάτων της σειράς ‘KIZIM’ (‘Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ’).

Η Τζανσού Ντερέ επισκέφτηκε τα πλατό της σειράς ‘KIZIM’, αργά το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της προηγούμενης εβδομάδας, εκπλήσσοντας ευχάριστα το μικρό κορίτσι που συναντήθηκε ξανά με την τηλεοπτική του ‘μητέρα’!

«Μου λείπεις πολύ», σχολίασε η Μπερέν Γκιολγιλντίζ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ενώ η Τζανσού Ντερέ έγραψε «Επίσκεψη στα πλατό» δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ‘KIZIM είναι μια νέα συναρπαστική σειρά, γεμάτη έντονα συναισθήματα, η οποία περιγράφει την ιστορία ενός 8χρονου κοριτσιού που, εξαιτίας μιας νόσου από την οποία πάσχει, χάνει σταδιακά τη μνήμη της, ενώ ο πατέρας της προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της (και τη δική του).

Η σειρά ‘KIZIM’ είναι από τις πιο επιτυχημένες της φετινής σεζόν και κάθε εβδομάδα μπαίνει στην πρώτη τριάδα των σειρών με την υψηλότερη τηλεθέαση!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία