ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Νουργκιούλ Γεσιλτσάι: Θα ντυθεί νύφη ξανά;

Νουργκιούλ Γεσιλτσάι: Θα ντυθεί νύφη ξανά;

Επιτυχημένη, αλλά και… ερωτευμένη είναι η Νουργκιούλ Γεσιλτσάι, καθώς η σειρά ‘ΓΚΙΟΥΛΠΕΡΙ’ (GÜLPERİ) στην οποία πρωταγωνιστεί έχει κερδίσει την αποδοχή των τηλεθεατών, ενώ και η ίδια απολαμβάνει την αγάπη του κοινού.

Όμως, και τα αισθηματικά της Νουργκιούλ πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Σε πρόσφατη έξοδό της, όπου εμφανίστηκε με το γιο της Οσμάν Νεζάτ (από το γάμο της με τον ηθοποιό Τζεμ Οζέρ) και τον αγαπημένο της Νετζατί Κοτζαμπάι –ο οποίος είναι παραγωγός– το ζευγάρι, και ιδιαίτερα η Νουργκιούλ, δέχθηκαν πολλές ερωτήσεις για την σχέση τους. 

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για το ενδεχόμενο να παντρευτούν με τον Νετζατί, η ίδια απάντησε: «Όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση μας. Θα δούμε για τον γάμο, ο χρόνος θα δείξει». Οι δυο τους, πάντως, δεν χάνουν ευκαιρία να βρίσκονται ο ένας παρέα με τον άλλον, να κάνουν ταξίδια και να κυκλοφορούν μαζί.

Πάντως, καθώς φαίνεται, το 2018 θα είναι η χρονιά της Νουργκιούλ Γεσιλτσάι, δεδομένου ότι η τελευταία σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, το ‘MUHTESEM YÜZYIL: KÖSEM’ (‘ΚΙΟΣΕΜ, Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ’), δεν είχε την αναμενόμενη τηλεοπτική επιτυχία, παρά το γεγονός ότι η ερμηνεία της Νουργκιούλ στο ρόλο της Κιοσέμ απέσπασε εξαιρετικές κριτικές!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία