ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΣΤΟ TVASTOR.COM!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΣΤΟ TVASTOR.COM!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Το 'KIZIM' (Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ) είναι η νέα συναρπαστική τηλεοπτική σειρά που φέρνει το TvAstor.com στους συνδρομητές του. Η συγκλονιστική ερμηνεία της Μπερέν Γκιοκγιλντίζ και του Μπουγρά Γκιουλσόι θα κλέψουν την καρδιά σας!

Και για να απολαύσετε την αγαπημένη σας σειρά –καθώς και πολλές, πολλές άλλες ακόμα– σας προσφέρουμε την ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ή ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή με 50% ΕΚΠΤΩΣΗ από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019!

Τι πρέπει να κάνετε

  • Από τα πακέτα των συνδρομών μας (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια), επιλέξτε την ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ή την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή (ΠΡΟΣΟΧΗ: η προσφορά μας δεν ισχύει για τα υπόλοιπα πακέτα συνδρομών).

  • Εάν δεν είστε ήδη μέλος μας, κάντε την εγγραφή σας.

  • Εισάγετε τον κωδικό KIZIM2018 (με λατινικούς χαρακτήρες) στο ειδικό πλαίσιο, πατήστε ΕΦΑΡΜΟΓΗ (για να υπολογιστεί η έκπτωση) και στη συνέχεια ΕΠΟΜΕΝΟ για να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν φθάσετε μέχρι τη διαδικασία πληρωμής της συνδρομής σας χωρίς να την ολοκληρώσετε, ο κωδικός δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δεύτερη προσπάθεια. Εάν, ωστόσο, θέλετε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@TvAstor.com για να σας βοηθήσουμε.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ (Η ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ), ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

KIZIM (Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ) - ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Η 8χρονη Οϊκιού είναι ένα ξεχωριστό μικρό κορίτσι, το οποίο, σε αντίθεση με τα παιδιά της ηλικίας της, είναι πολύ συμπονετική και ευαίσθητη απέναντι στον κόσμο που την περιβάλλει. Όταν η θεία της, που ήταν και κηδεμόνας της από τότε που γεννήθηκε, την εγκαταλείπει, η Οϊκιού πρέπει να ψάξει να βρει τον πατέρα της, τον Ντεμίρ.

Δυστυχώς, ο Ντεμίρ, ο οποίος είναι ένας ανεύθυνος άντρας και απατεώνας που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, συλλαμβάνεται από την αστυνομία την ημέρα που έρχεται να τον βρει η κόρη του. Το δικαστήριο αφήνει ελεύθερο τον Ντεμίρ υπό τον όρο να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης του, όμως ο Ντεμίρ δεν έχει καμία διάθεση να βάλει στη ζωή του την Οϊκιού, την οποία μόλις γνώρισε.

Καθώς ο Ντεμίρ και ο συνεργός του, ο Ουγούρ, ετοιμάζουν μια μεγάλη κομπίνα, προσπαθούν να ξεφορτωθούν την Οϊκιού, επειδή εμποδίζει τα σχέδιά τους. Στόχος τους είναι η Καντάν, μια γυναίκα που ζει μια ήσυχη ζωή, παρά το οδυνηρό παρελθόν της.

Οι άνθρωποι αυτοί θα έρθουν τυχαία κοντά, αλλά κανείς τους δεν γνωρίζει πως η Οϊκιού κρύβει ένα μυστικό το οποίο δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν.

  • Σενάριο: Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt
  • Σκηνοθεσία: Gökçen Usta
  • Πρωταγωνιστούν: Beren Gökyıldız (Οϊκιού), Buğra Gülsoy (Ντεμίρ), Leyla Lydia Tuğutlu, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Suna Selen, Sinem Ünsal
  • Παραγωγή: Med Yapım – Fatih Aksoy
Share this Post:
Επικοινωνία