ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Σελίν Σεκερτζί: Ποια είναι η ‘Ασού’ της σειράς “Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ”;

Σελίν Σεκερτζί: Ποια είναι η ‘Ασού’ της σειράς “Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ”;

Η Σελίν Σεκερτζί, με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια, είναι μία ανήσυχη, όμορφη γυναίκα με πολλά ταλέντα που ονειρευόταν να γίνει μπαλαρίνα. Γιατί εγκατέλειψε, όμως, αυτό το όνειρο; Αυτά είναι ορισμένα από τα στοιχεία που μάθαμε για εκείνη:

Είναι Δίδυμος!
Η Σελίν Σεκερτζί γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1989 και είναι ‘Δίδυμος’ στο ζώδιο.

Η σκηνή την μαγνήτιζε από παιδί!
Όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, αλλά εξαιτίας ενός ατυχήματος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το χορό. Αργότερα, την τράβηξε το θέατρο.

Έχει καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν, από την πλευρά της μητέρας της!
Λόγω του ότι οι παππούδες της ήταν Αζέροι, μεγάλωσε ακούγοντας παραδοσιακά αζέρικα τραγούδια και της είναι οικεία η αζέρικη κουλτούρα.

Η μουσική είναι ένα ακόμα από τα ταλέντα της!
Της αρέσει πολύ να τραγουδά και δεν έχει μόνο καλή φωνή, αλλά και καλό αυτί. Έχει μελοποιήσει κάποια κομμάτια, χωρίς όμως να σκέφτεται την πιθανότητα να βγάλει κάποιο άλμπουμ, τουλάχιστον ακόμα.

Έχει ταλέντο στο χορό και τη μαγειρική!
Εκτός από μπαλέτο, μπορεί να κάνει πολύ καλά χούλα-χουπ, ενώ η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι είναι εξαιρετική μαγείρισσα.

Έχει λάβει εκπαίδευση στο Ρέικι!
Από νεαρή ηλικία, έκανε θεραπείες ρέικι και αργότερα έλαβε και εκπαίδευση σε αυτό. Ωστόσο, το φορτωμένο πρόγραμμά της δεν της επιτρέπει να ασχολείται πλέον με την εναλλακτική αυτή θεραπεία όσο πριν.

Σε έναν ρόλο της έχει υποδυθεί τον εαυτό της!
Στη σειρά ‘ΛΕΪΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΖΝΟΥΝ’ υποδύθηκε το χαρακτήρα της ‘Σεκερπαρέ’. Η ίδια έχει πει ότι ήταν σαν να παίζει τον εαυτό της. Για το λόγο αυτό, ο ρόλος αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

Επεμβαίνει στο styling των ρόλων της!
Δίνει σημασία ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, και γι’ αυτό μερικές φορές επιλέγει η ίδια τα αξεσουάρ των ρόλων της. Για παράδειγμά, στη σειρά ‘ACI AŞK’ (ΠΙΚΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ), διάλεξε η ίδια τα γάντια για το χαρακτήρα της κλεπτομανούς ‘Σουντέ’.

Η μοναξιά είναι ο μεγαλύτερος φόβος της!
Όπως έχει εκμυστηρευτεί, ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να μένει μόνη. Προσπαθώντας να τον αντιμετωπίσει, επιλέγει να πηγαίνει κάποιες ημέρες διακοπές μόνη της και αυτό φαίνεται να την έχει βοηθήσει πολύ.

Τρελαίνεται για το ποδόσφαιρο!
Αγαπά το ποδόσφαιρο και έχει δηλώσει ότι δίνει και την ψυχή της για την ομάδα της Μπεσίκτας!

Share this Post:
Επικοινωνία