ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

SPECIAL SUMMER OFFER - "ΚΑΥΤΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

SPECIAL SUMMER OFFER -

SPECIAL SUMMER OFFER!

Αποκτήστε την ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ή ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή με 50% ΕΚΠΤΩΣΗ από το Σάββατο 1 Ιουνίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 για να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο θέαμα!

Τι πρέπει να κάνετε

  • Από τα πακέτα των συνδρομών μας (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια), επιλέξτε την ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ή την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή (ΠΡΟΣΟΧΗ: η προσφορά μας δεν ισχύει για τα υπόλοιπα πακέτα συνδρομών).

  • Εάν δεν είστε ήδη μέλος μας, κάντε την εγγραφή σας.

  • Εισάγετε τον κωδικό SUM2019 στο ειδικό πλαίσιο, πατήστε ΕΦΑΡΜΟΓΗ (για να υπολογιστεί η έκπτωση) και στη συνέχεια ΕΠΟΜΕΝΟ για να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν φτάσετε μέχρι τη διαδικασία πληρωμής της συνδρομής σας χωρίς να την ολοκληρώσετε, ο κωδικός δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δεύτερη προσπάθεια. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον θέλετε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@TvAstor.com για να σας βοηθήσουμε.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ!

Share this Post:
Επικοινωνία