ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!

ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Το 'MUCİZE DOKTOR' (ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑΥΜΑ) είναι η δημοφιλέστερη τούρκικη τηλεοπτική σειρά που φέρνει το TvAstor.com στους συνδρομητές του! Ο Αλί Βεφά, ένα ιδιοφυές αυτιστικό παιδί με σύνδρομο Savant κυνηγά το όνειρό του να γίνει γιατρός. Θα καταφέρει να το εκπληρώσει, παρά τις προκαταλήψεις και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει;

Και για να απολαύσετε τη νέα μας σειρά –καθώς και πολλές, πολλές άλλες ακόμα– σας προσφέρουμε την ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ή ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή με 50% ΕΚΠΤΩΣΗ από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020!

Τι πρέπει να κάνετε

  • Από τα πακέτα των συνδρομών μας (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια), επιλέξτε την ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ή την ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή (ΠΡΟΣΟΧΗ: η προσφορά μας δεν ισχύει για τα υπόλοιπα πακέτα συνδρομών).

  • Εάν δεν είστε ήδη μέλος μας, κάντε την εγγραφή σας.

  • Εισάγετε τον κωδικό XMAS2019 (με λατινικούς ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες) στο ειδικό πλαίσιο, πατήστε ΕΦΑΡΜΟΓΗ (για να υπολογιστεί η έκπτωση) και στη συνέχεια ΕΠΟΜΕΝΟ για να ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν φθάσετε μέχρι τη διαδικασία πληρωμής της συνδρομής σας χωρίς να την ολοκληρώσετε, ο κωδικός δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δεύτερη προσπάθεια. Εάν, ωστόσο, θέλετε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@TvAstor.com για να σας βοηθήσουμε.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ (Η ΝΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ), ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

MUCİZE DOKTOR' (ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑΥΜΑ) – ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Το μεγαλύτερο όνειρο του Αλί Βεφά, ενός ιδιοφυούς αυτιστικού παιδιού με σύνδρομο Savant, ήταν να γίνει γιατρός. Καθώς γεννήθηκε σε μια επαρχιακή πόλη και μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, όπου τον είχε εγκαταλείψει ο πατέρας του, το όνειρο αυτό κινδύνευε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ. Παρά τα εμπόδια και όλες τις προκαταλήψεις που αντιμετώπισε, ωστόσο, τελείωσε την ιατρική, ολοκλήρωσε την πρακτική του και πρόκειται τώρα να ξεκινήσει ειδικότητα στον τομέα της χειρουργικής.

Εγκαταλείπει την επαρχιακή πόλη όπου ζει, προκειμένου να εργαστεί ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Berhayat της Κωνσταντινούπολης, όπου είναι αρχίατρος ο πνευματικός του πατέρας, ο Αντίλ Ερίντς. Παρά τη δυσπιστία με την οποία τον αντιμετωπίζουν και τις όποιες αμφιβολίες για την ικανότητα ενός αυτιστικού να γίνει καλός γιατρός, σύντομα ο Αλί θα εξελιχθεί σε έναν «Γιατρό Θαύμα»!

  • Πρωταγωνιστούν: Taner Ölmez (Αλί), Onur Tuna (Φερμάν), Sinem Ünsal (Ναζλί), Reha Özcan (Αντίλ), Murat Aygen (Τανζού), Hazal Türesan (Μπελίζ), Özge Özder (Κιβιλτζίμ), Bihter Dinçel (Σελβί), Hayal Köseoğlu (Ατσελιά), Fırat Altunmeşe (Ντεμίρ), Korhan Herduran (Γκιουνές)
  • Σενάριο: Jae-Beom Park (πρωτότυπο), Pınar Bulut, Onur Koralp (διασκευή)
  • Σκηνοθεσία: Yusuf Pirhasan, Aytaç Çiçek
  • Παραγωγή: MF Yapım
Share this Post:
Επικοινωνία