ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ο Κεμάλ βεβαιώνεται ότι η Ντενίζ είναι κόρη του!

Ο Κεμάλ βεβαιώνεται ότι η Ντενίζ είναι κόρη του!

Ο Κεμάλ είχε πάντα υποψίες ότι η Ντενίζ είναι κόρη του, όμως ο Εμίρ είχε φροντίσει πολύ καλά να παραμείνει κρυφή αυτή η αλήθεια. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση είχε και τη βοήθεια της Νιχάν, η οποία φοβόταν ότι αν ο Κεμάλ μάθαινε την αλήθεια τότε ο πόλεμος ανάμεσα στους δύο άντρες θα κορυφωνόταν και η Ντενίζ θα κινδύνευε.

Όμως ο Κεμάλ αυτή τη φορά πήρε μόνος του δείγμα από την Ντενίζ και ζήτησε να γίνει ένα τεστ DNA. Όταν πια παίρνει τα αποτελέσματα στα χέρια του, βιώνει ίσως τα πιο έντονα συναισθήματα της ζωής του. Χαρά, συγκίνηση, ενθουσιασμός, ανακούφιση, ελπίδα…. Αλλά και θυμός!

Θυμός για την επιλογή της Νιχάν να του πει ένα τόσο σημαντικό ψέμα. Οργή που η δική του κόρη μεγαλώνει με τον μεγαλύτερο εχθρό του. Πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων στα οποία η Νιχάν πρέπει να δώσει απαντήσεις.

Τι θα σημάνει αυτή η αποκάλυψη για τη σχέση του Κεμάλ και της Νιχάν; Θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της Νιχάν για το ενδεχόμενο να γίνει η Ντενίζ το τρόπαιο του αδίστακτου πια πολέμου ανάμεσα στον Εμίρ και τον Κεμάλ;

Δείτε το promo επεισοδίου

Share this Post:
Επικοινωνία