ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Σουχάν συνειδητοποιεί ότι ο Ταχσίν θέλει να σκοτώσει τον Τζεσούρ!

Η Σουχάν συνειδητοποιεί ότι ο Ταχσίν θέλει να σκοτώσει τον Τζεσούρ!

Ο Τζεσούρ και η Σουχάν έχουν μόλις γλυτώσει τις ζωές τους από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, το οποίο προκλήθηκε από βλάβη στα φρένα. Μόλις καταφέρνουν να ηρεμήσουν λίγο, ο Τζεσούρ της λέει ότι αυτό που τους συνέβη δεν ήταν ατύχημα, αλλά ότι πρόκειται σίγουρα για μία προσπάθεια του Ταχσίν να τον βγάλει από τη μέση. 

Η Σουχάν θεωρεί απίθανο αυτό το ενδεχόμενο και κατηγορεί τον Τζεσούρ πως εκμεταλλεύεται άλλη μία ευκαιρία για να αμαυρώσει την εικόνα του πατέρα της. Ωστόσο, για να σιγουρευτεί αποφασίζει να περάσει τον Ταχσίν από μία δοκιμασία. 

Η Σουχάν τηλεφωνεί στον πατέρα της και του λέει ότι βρίσκεται στο αυτοκίνητο του Τζεσούρ και πηγαίνουν μία βόλτα. Η αντίδραση του Ταχσίν δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Σουχάν: ο πατέρας της της φωνάζει έντρομος και επαναλαμβάνει διαρκώς ότι η Σουχάν πρέπει να κατέβει αμέσως από το αυτοκίνητο το γρηγορότερο δυνατό. Η κοπέλα συνειδητοποιεί ότι ο Τζεσούρ είχε δίκιο: ο πατέρας της δεν δίστασε να κάνει ότι θεωρούσε απαραίτητο για να απαλλαγεί από τον Τζεσούρ. Πως θα αντιδράσει τώρα; Θα πιστέψει και όλα τα υπόλοιπα που ισχυρίζεται ο Τζεσούρ για τον πατέρα της; 

 

Δείτε το promo του σημερινού επεισοδίου...

Share this Post:
Επικοινωνία