ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Σουλτάν και Εφσούν: είναι μητέρα και κόρη;

Σουλτάν και Εφσούν: είναι μητέρα και κόρη;
Η Μπαχάρ προσεγγίζει τη Σουλτάν και την κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται την Εφσούν για να ευνοήσει τη δική της ζωή και ότι μελλοντικά με τα σχέδια της θα στείλει και πάλι την Εφσούν στη φυλακή!

Η Σουλτάν επηρεάζεται πολύ από τα λόγια της Μπαχάρ, αλλά μέσα της ξέρει καλά ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει ηθελημένα κακό στην Εφσούν, γιατί δεν θα μπορούσε ποτέ να βλάψει την κόρη της!

Η Σουλτάν πριν από πολλά χρόνια είχε αποκτήσει μία κόρη, την οποία έδωσε στην Νουράν και στον Ιλγιάς να την μεγαλώσουν, καθώς ο πατέρας του μωρού δεν το ήθελε και εκείνη δεν θα μπορούσε να τη μεγαλώσει μόνη της. Η Σουλτάν είναι σίγουρη ότι το μωρό εκείνο είναι η Εφσούν!

Σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης, η Χατσιανέ αισθάνεται πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει αυτόν τον κόσμο. Επιθυμώντας να μην πάρει μαζί της το μεγάλο της μυστικό, αλλά και θέλοντας να πει την αλήθεια στους ενδιαφερόμενος, καλεί τον Ιλγιάς και την Γκανιμέτ να τους μιλήσει. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή υποχρεώνει και τους δύο να της υποσχεθούν ότι θα πουν την αλήθεια στη Ζεϊνέπ, πως η βιολογική της μητέρα είναι η Σουλτάν! Πως; Ο Ιλγιάς δεν θέλησε ποτέ να μεγαλώσει το νόθο παιδί της Σουλτάν και το έδωσε στην Γκανιμέτ!

Θα μπορέσουν ο Ιλγιάς και η Γκανιμέτ να αποκαλύψουν την αλήθεια στη Ζεϊνέπ και στην Σουλτάν; Κι αν δεν το κάνουν αυτοί, υπάρχει κάποιος άλλος που γνωρίζει την αλήθεια;
Share this Post:
Επικοινωνία