ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Τζεμρέ δέχεται μία τεράστια κληρονομιά. Θα επιτρέψει η Ναζάν να φθάσει στα χέρια της;

Η Τζεμρέ δέχεται μία τεράστια κληρονομιά. Θα επιτρέψει η Ναζάν να φθάσει στα χέρια της;
Ο πατέρας της Τζεμρέ κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε χρηματοδοτήσει το φίλο του τον Μπαχαντίρ για να μπορέσει να ανοίξει ένα μεταλλουργείο στην Αφρική. Όταν το μεταλλουργείο απέκτησε μεγάλη αξία ο Μπαχαντίρ το πούλησε και τώρα θέλει να επιστρέψει στην Τζεμρέ το μερίδιο του πατέρα της από τα κέρδη, τα οποία είναι 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπαχαντίρ, μη έχοντας άλλον τρόπο να επικοινωνήσει με την Τζεμρέ εμπιστεύεται τον Τεφίκ για να της τα δώσει.

Εκείνος είναι πολύ χαρούμενος που η ορφανή πια Τζεμρέ θα μπορέσει να αποκτήσει τουλάχιστον οικονομική ανεξαρτησία και ετοιμάζεται να πάει στο ορφανοτροφείο για να της ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα. Όμως πριν πάει μοιράζεται την ευχάριστη είδηση με την Ναζάν.

Η Ναζάν από την συζήτηση διαπιστώνει ότι ο Τεφίκ είναι ο μόνος που γνωρίζει για την κληρονομιά της Τζεμρέ. Θέλοντας να την εκμεταλλευτεί προς όφελος της δικής της οικογένειας λέει στον Τεφίκ ότι θα ήταν καλύτερα να μην πει τίποτα στην Τζεμρέ αυτή τη στιγμή, καθώς είναι πολύ μικρή και δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο ποσό. Ο Τεφίκ αντιδρά, αλλά η Ναζάν επιμένει. Με επιχείρημα μία δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει ο Τεφίκ είναι πολύ κοντά στο να πετύχει το στόχο της.

Θα καταφέρει η Ναζάν να πείσει τον Τεφίκ να οικειοποιηθεί την κληρονομιά της Τζεμρέ;

 

Δείτε τη συνέχεια στο σημερινό νέο επεισόδιο της σειράς ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ μόνο στο TvAstor.com! 
Share this Post:
Επικοινωνία