ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Σουχάν κάνει πρόταση γάμου στον Τζεσούρ!

Η Σουχάν κάνει πρόταση γάμου στον Τζεσούρ!

Ο Ταχσίν δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί την πλήρη αποτυχία που είχε το σχέδιο του να απαλλαγεί από τον Τζεσούρ. Με την κίνηση του να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου του, όχι μόνο δεν κατάφερε να τον σκοτώσει, αλλά, από τη μια έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της Σουχάν και από  την άλλη φανέρωσε τις πραγματικές του προθέσεις για τον Τζεσούρ στην κόρη του.

Όμως, είναι αποφασισμένος να μην καταθέσει τα όπλα. Γι’ αυτό αυτή τη φορά σχεδιάζει την απαγωγή της Σουχάν με τρόπο τέτοιο ώστε να ενοχοποιηθεί ο Τζεσούρ.

Ο Τζεσούρ καταφέρνει να βρει τη Σουχάν και να της αποδείξει ότι για όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε μόνος υπεύθυνος είναι ο πατέρας της και η επιμονή του να καταστρέψει με όποιο τρόπο μπορεί τον ίδιο και τη σχέση τους.

Η Σουχάν, για άλλη μία φορά τις τελευταίες ώρες, πληγώνεται από τις πράξεις του πατέρα της. Ο πόνος της γίνεται οργή και το μυαλό της δουλεύει μόνο για να βρει έναν τρόπο να εκδικηθεί τον πατέρα της. Η λύση που σκέφτεται; Κάνει εκείνη πρόταση γάμου στον Τζεσούρ!

Ο Τζεσούρ περίμενε αυτή την κίνηση από τη Σουχάν. Όχι όμως και τον ειδικό όρο  που θα έβαζε η κοπέλα προκειμένου να γίνει αυτός ο γάμος…



Δείτε τη συνέχεια στο σημερινό νέο επεισόδιο της ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΕΛΞΗΣ στο TvAstor.com!

Share this Post:
Επικοινωνία