ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Ο παππούς Χουλουσί αποκληρώνει τον Νετζμί και την Νεριμάν!

Ο παππούς Χουλουσί αποκληρώνει τον Νετζμί και την Νεριμάν!

Μία από τις πρώτες αντιδράσεις της Ντεφνέ, αφότου έμαθε για την κληρονομιά που την περιμένει και για το ρόλο του Παμίρ στη ζωή της, είναι να κάνει μία επίσκεψη στον παππού Χουλουσί. Ο λόγος; Να τον παρακαλέσει να μην αφήσει σε εκείνη την κληρονομιά, αφού αισθάνεται ότι όχι μόνο δεν την δικαιούται, αλλά φέρνει στη ζωή της μεγάλες ατυχίες.

Η Ντεφνέ δεν παραλείπει να  πει στον παππού ότι η Νεριμάν επανέλαβε το σχέδιο «Συμβόλαιο Αγάπης» κι αυτή τη φορά εκείνη ήταν ο στόχος και η κληρονομιά του παππού ήταν ο λόγος.

Ο παππούς Χουλουσί γίνεται έξαλλος και  πηγαίνει αμέσως να δει τον Νεμτζί και τη Νεριμάν. Είναι μία πολύ δυσάρεστη επίσκεψη.

Ο παππούς, χωρίς πολλές περιστροφές και ευκαιρίες για  εξηγήσεις, τους ανακοινώνει ότι πρέπει άμεσα να αφήσουν ότι του ανήκει: δηλαδή, το σπίτι τους, τις πιστωτικές κάρτες τους, τις ακριβές συνδρομές τους και οτιδήποτε άλλο υποστηρίζεται οικονομικά από τον Όμιλο Ίπλικτσι.

Ο Νετζμί ξαφνιάζεται αρχικά πολύ από αυτή την απόφαση του παππού, αλλά ξαφνιάζεται ακόμα περισσότερο μαθαίνοντας τις ραδιουργίες της γυναίκας του…

Θα επιμείνει άραγε μέχρι τέλους στην απόφαση του ο παππούς;


ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ: Δείτε το σημερινό νέο επεισόδιο στο TvAstor.com!

Share this Post:
Επικοινωνία