ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Για ποιο λόγο εκλιπαρεί η Βιλντάν τον Κεμάλ; Πώς θα αντιδράσει εκείνος;

Για ποιο λόγο εκλιπαρεί η Βιλντάν τον Κεμάλ; Πώς θα αντιδράσει εκείνος;

Η Νιχάν, σοβαρά τραυματισμένη από το ατύχημα με το οποίο προσπάθησε η Ασού να την σκοτώσει, δίνει μάχη για τη ζωή της. Κι ενώ η Βιλντάν περιμένει με αγωνία να δει αν η κόρη της θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, έχει έναν ακόμα λόγο να είναι αναστατωμένη και φοβισμένη. Τώρα πια γνωρίζει ότι ο Κεμάλ ξέρει πως η Ντενίζ είναι κόρη του, όπως επίσης γνωρίζει τις προθέσεις του να πάρει την Νιχάν και την Ντενίζ από τον Εμίρ.

Το χειρότερο όμως είναι ότι η Βιλντάν ξέρει πολύ καλά τι είναι ικανός να κάνει ο Εμίρ για να αποτρέψει μία τέτοια εξέλιξη. Ξέρει ότι ο Εμίρ δε θα διστάσει να σκοτώσει την κόρη και την εγγονή της και μετά να δώσει τέλος και στη δική του ζωή αν τον εγκαταλείψει η Νιχάν. Ή θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Κεμάλ. Όποια κι αν είναι η επιλογή του Εμίρ, η Βιλντάν ξέρει πολύ καλά ότι ο Εμίρ δεν θα επιτρέψει ποτέ στον Κεμάλ και τη Νιχάν να ζήσουν ευτυχισμένοι με την κόρη τους.

Γι' αυτό και η αγωνία για τη ζωή της Νιχάν γίνεται το ίδιο μεγάλη με τον τρόμο της μήπως ο Κεμάλ αποκαλύψει στον Εμίρ πως ξέρει ότι η Ντενίζ είναι κόρη του, Η Βιλντάν δεν ζητά από τον Κεμάλ τίποτα διαφορετικό από αυτό που του ζητούσε ικετεύοντάς τον η Νιχάν λίγες ώρες πριν. Και ο Κεμάλ αισθάνεται ήδη τύψεις που δεν την άκουσε...   

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ...

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία