ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Η Γκιονούλ ανακαλύπτει την αληθινή ταυτότητα της Τουρνά!

Η Γκιονούλ ανακαλύπτει την αληθινή ταυτότητα της Τουρνά!
Η Τουρνά αρρωσταίνει και η Γκιονούλ την παίρνει στο σπίτι της για να την περιποιηθεί, αφού η Ζεϋνέπ βρίσκεται στη δουλειά. Όταν την επόμενη ημέρα η Γκιονούλ αποχαιρετά την Ζεϋνέπ και την Τουρνά, την επισκέπτεται η Τζαχιντέ και της λέει ότι δεν έχει ιδέα πως η Ζεϋνέπ έχει αποκτήσει παιδί.

Αυτή η παρατήρηση βάζει την Γκιονούλ σε σκέψεις. Πολύ γρήγορα συνθέτει τα κομμάτια του παζλ, ενώ η φωτογραφία της Μελέκ στις εφημερίδες διαλύει κάθε της αμφιβολία. Η Γκιονούλ είναι πια σίγουρη ότι η Τουρνά είναι η εξαφανισμένη Μελέκ!

Όμως, δεν είναι μόνο η Γκιονούλ που καταφέρνει να φθάσει στην αλήθεια. Ο Αλί Αρχάν, ο δημοσιογράφος που προαισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά με την εξαφάνιση της Μελέκ δεν παραιτείται από τις προσπάθειές του να μιλήσει με την Ζεϋνέπ.

Επιδιώκοντας να την συναντήσει μαθαίνει ότι η Ζεϋνέπ έχει μία κόρη, κάτι που σε καμία προηγούμενη συνάντησή τους δεν του είχε αναφέρει. Επίσης, αυτό που του προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι κανένας από το περιβάλλον της Ζεϋνέπ φαίνεται να γνωρίζει για την ύπαρξη της κόρης αυτής.

Και το κερασάκι στην τούρτα; Η πρώην συνάδελφος της Ζεϋνέπ από το σχολείο με την οποία προσπάθησαν να πάρουν την επιμέλεια της Μελέκ από τη μητέρα της λόγω αμέλειας και κακοποίησης, αναφέρει στον Αλί την ιδιαίτερη σχέση της Ζεϋνέπ με την Μελέκ…
Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία